Case Study:

Meetbare veiligheid SOC-2 en flexibiliteit met Solvinity

Beveiliging van het hoogste niveau

Voor Faster Forward is security bij de hosting oplossing erg belangrijk. Financiële dienstverlening vraagt om beveiliging die uitstekend is. Aangezien adviseurs hun data en dataverwerking, vanwege wetgeving, in Nederland willen houden, zocht Faster Forward naar een puur Nederlandse leverancier met SOC 2-certificering om klanten het vertrouwen te bieden dat ze met een gerust hart hun SaaS-applicatie kunnen gebruiken.

Flexibiliteit en voldoen aan de hoogste normen

Tijdens de evaluatiefase onderzocht Faster Forward een vijftal leveranciers. Jochem Blok, Senior Web Application Engineer bij Faster Forward: “Al jaren vragen we met regelmaat offertes op, ook om in de gaten te houden of de overeenkomst met onze huidige partner nog scherp genoeg is. De mate waarin Solvinity zich richt op SOC 2 zijn we nergens anders tegengekomen.” Daarnaast biedt de leverancier een compleet virtueel platform dat afhankelijk van de vraag kan schalen in capaciteit. “Solvinity kan omgaan met kort- en langlopende wijzigingen. We zijn een overeenkomst voor drie jaar aangegaan, maar in diensten kan worden geschoven. Dat vinden we erg prettig”, aldus Blok.

Certificeringen

Naast SOC 2, waar de grotere enterprise klanten van Faster Forward steeds vaker specifiek naar vragen, speelden meer factoren mee die de keuze op Solvinity lieten vallen, geeft Blok aan. “Denk aan het jaarlijks vervangen van hardware en de meerdere datacenters voor redundantie om storingen te voorkomen.”

Bekijk ook deze whitepapers

Starten met actief klantbeheer

Starten met actief klantbeheer

Om actief klantbeheer eenvoudig toe te passen, hebben we voor financieel adviseurs een e-book met stappenplan geschreven. Lees hier ons gratis e-book.

Lees meer
Versterk uw digitale concurrentiepositie

Versterk uw digitale concurrentiepositie

Kan uw klant al volledig digitaal bij u terecht? U denkt dat dit onhaalbaar is? Dat het enorm veel geld kost? Dan hebben we goed nieuws voor u: de digitale transformatie van uw organisatie is écht wel haalbaar en betaalbaar. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees meer