Klantverhalen

Ervaringen van Elements-gebruikers

Hypotheek- en verzekeringsadviseurs

Communicatiestromen op een centrale plek inzichtelijk

“Elements zorgt dat alle informatie over contracten, aanstellingen en alle communicatie inzichtelijk is. Daarnaast optimaliseren we onze data en bieden we franchisenemers meerdere tools om de consument te bedienen.”

Lees het verhaal van Joep Peerdeman

Manager Operations bij CMIS Franchise

Eén gestructureerd systeem om in samen te werken

“Met het Elements-platform ontstaat er een homogeen beeld van de klant, waar vroeger een zekere versnippering optrad. In het verleden moesten we alle gegevens aaneen rijgen, die we ontleenden aan Excel, Word, Google Applicaties en Dropbox. Dat was niet efficiënt.”

Lees het verhaal van Danny Seegers

Financieel adviseur bij HZ Adviesgroep

Geen overbodige handelingen meer

“Samen met de consultants van Faster Forward hebben we onze workflows van het hypotheekproces verbeterd. De consultants denken actief mee, waardoor Elements nu perfect aansluit bij onze bedrijfsprocessen. De functionaliteiten van Elements verhogen zo de efficiëntie op de werkvloer, en dat bespaart een hoop tijd.”

Lees het verhaal van Katinka de Graaf

Medewerker commerciële binnendienst bij Hyppe

Met evenveel collega’s meer klanten bedienen

“In het laatste jaar hebben we 2 nieuwe adviseurs aangenomen en 1500 nieuwe klanten aangesloten, maar de binnendienst is qua bezetting gelijk gebleven. De bulk kunnen we nu super goed aan doordat er een krachtige workflow draait. Dat was anders nooit mogelijk geweest!”

Lees het verhaal van Ingeborg Boudesteyn

Verzekeringsadviseur bij Boudesteyn

Workflows als leidraad voor het werkproces

”Het grootste verschil met jaren geleden is dat we nu eindelijk alles digitaal hebben. Klantinformatie, producten, registraties behorend bij het dossier, niks hiervan staat nog op papier.  Alles is digitaal.”

Lees het verhaal van Stefanie Becker

Medewerker commerciële binnendienst bij Ooms

Klant en kantoor het beste helpen

“Het grootste verschil sinds wij met Faster Forward Elements werken is ongetwijfeld de verandering in samenwerking. Iedere werknemer werkt nu in het klantdossier, vroeger werkten we in mapjes met documenten, daarnaast hadden we Outlook voor alle communicatie.”

Lees het verhaal van Sivi Goedan

Mid-Officer en partner bij Qualiora Groep

Hypotheken en verzekeringen beheren vanuit één oplossing

“Het speerpunt van ons nieuwe CRM-systeem was om hypotheken en verzekeringen te combineren. Hierdoor heeft iedere werknemer hét totaalbeeld van de klant: de laatste communicatie en de actuele status.”

Eén geavanceerd CRM-systeem voor alle producten

“We beschikken nu over een geavanceerd pakket waarin we alle producten en diensten van de klant beheren. Zo zijn alle werkzaamheden georganiseerd vanuit een passend softwaresysteem.”

Lees het verhaal van Barry Goedhart

Eigenaar bij Goedhart Finance

Efficiënter werken met Elements

“Het CRM van Elements is op dit moment het beste pakket, gebruiksvriendelijk en prettig werkend met de workflow. Daarnaast is de Digimap een mooie aanvulling om de klanten te bedienen.”

Lees het verhaal van Hamada abd Elhamed

Financieel adviseur bij HypoInsur

Met 17 collega's samenwerken in één oplossing

“Dankzij Elements werken we in minder losse applicaties en verlopen onze processen efficiënter. Hierdoor hebben we meer tijd voor waar het echt om draait: contact met onze klanten.”

Lees het verhaal van Laurens Bezemer

Vennoot bij Kuipers & Claassen

Persoonlijk contact gecombineerd met online tools

“We bieden onze klanten het beste van twee werelden: persoonlijk contact gecombineerd met online tools. Om dit efficiënt uit te voeren, gebruiken we Elements van Faster Forward.”

Lees het verhaal van Sander Klomberg

Financieel Adviseur bij Paul Klomberg Assurantiën

4 uur besparen op een hypotheektraject

“De workflows in Elements maken ons werk een stuk makkelijker. Die zorgen ervoor dat processen naadloos verlopen en dat we bijvoorbeeld herinnerd worden aan een aflopend rente-aanbod.”

Lees het verhaal van Leon Wagemaker

Financieel Adviseur bij Have & Goed

Verzekeringsadviseurs

Moderne cloudoplossing voor schadeafhandeling

“Het afhandelen van schades gaat echt 10 keer zo snel als in mijn vorige softwaresysteem. Daarnaast is Elements een zeer gebruiksvriendelijke oplossing. De indeling leidt je ogen vanzelf naar de juiste knop of vervolgstap. Zo hoef ik nooit lang te zoeken.”

Lees het verhaal van Andy de Schipper

Eigenaar Mijn TransportVerzekering

Vooroplopen in automatisering

Elements ‘bedenkt’ als het ware de handelingen voor de adviseur. Dat scheelt enorm veel tijd en bevordert de communicatie met onze klanten. Daarnaast centreert de koppeling met HDN de volledige documentenstroom in één klantdossier.

Alles onder één dak

“Elements is de enige oplossing die verzekeringen en hypotheken in één systeem combineert. Hierdoor kunnen we al onze werkzaamheden in Elements uitvoeren. En dat volledig in cloud, dat is precies wat we zochten.”

Lees het verhaal van Tim van Heck

Eigenaar Van Heck Advies

Korte lijnen en proactief klantbeheer

“We willen graag binding houden met de klant en kwaliteit leveren. Dit doen we door de lijnen kort te houden en persoonlijk te communiceren met onze klanten.”

Lees het verhaal van Bert van der Kuijl

Eigenaar ABI Adviesgroep

Hypotheekadviseurs

Tijdsbesparing van ruim 5 uur per dossier

“In het klantdossier kunnen we gelijktijdig werken en elkaar op de hoogte houden. Daarnaast wordt de e-mail en communicatie ook verzameld in het dossier, dat is ideaal.”

Lees het verhaal van Ronald Gielink

Teamleider bij Hans Janssen

Optimale ondersteuning van het gehele werkproces

“Het workflow-systeem in Elements vormt de optimale ondersteuning van je gehele werkproces. Er is controle op de openstaande acties en de gebruiker wordt als het ware bij de hand genomen tijdens het doorlopen van alle processtappen.”

Lees het verhaal van Jaco Dijkshoorn

Financieel adviseur bij de Hypotheekadviseur

Vanuit één systeem het gehele proces stroomlijnen en volgen

“Op het juiste moment een reminder door middel van een automatisch aangemaakte taak of email tijdens het hypotheek aanvraagproces is heel waardevol.”

Lees het verhaal van Robbert Brantz

Hypotheekadviseur bij A&H Finance

Workflows zorgen voor structuur en standaardisering

“Goede service en dienstverlening vind ik erg belangrijk en heb ik gelukkig gevonden bij Faster Forward. Er wordt met mij meegedacht en goed gereageerd op mijn vragen.”

Perfect platform voor hypotheken

“Het online klantdossier (de Digimap) is ideaal om transparant samen te werken met mijn klanten. Daarnaast zorgt de ondersteuning in mijn dagelijkse processen er voor dat ik lean kan werken. Dit ‘lean werken’ merk ik vooral doordat stukkenlijsten uit dossiers direct met de bank communiceren. Dat werkt gewoon perfect.”

Lees het verhaal van Jannus Deijkers

Eigenaar Huiskamer Hypotheken

Klaar voor de toekomst met één integraal platform

“Met behulp van de ingerichte workflows kunnen we precies volgen in welke fase een product zich bevindt. We beschikken met Elements over een volledig geïntegreerd systeem wat zowel ons als back office, maar vooral de franchisenemer als front office, vele voordelen biedt.”

Lees het verhaal van Iwan Koch

Teamleider administratie bij Hypotheek Visie

Echtscheidingsadviseurs

Georganiseerd werken bij More Advice

“Zelfstandig werken moet vrijheid geven. Met Elements werk ik georganiseerd en op iedere plek waar ik dat wil. Zo sta ik altijd in contact met mijn relaties.”

Schone start met Elements

Met Elements beschik ik over software waarin ik op relatie-niveau documenten en e-mails op kan slaan. Daarnaast kunnen relaties in mijn Digimap veilig documenten uploaden en inzien. Zo werk ik in één systeem efficiënt samen met mijn klanten.

Lees het verhaal van Karin Oosterhuis

Eigenaar Finance for Life

Financieel planners

Uniforme werkwijze geborgd in het systeem

“Onze wereld van financieel advies is een combinatie geworden van twee dingen. Aan de ene kant wil je je werk goed en efficient doen, maar tegelijkertijd wil je ook doeltreffend naar je klant zijn. Met Elements zijn we veel minder tijd kwijt aan het zoeken van gegevens om zicht te krijgen in een klantdossier.”

Lees het verhaal van Marcel van Leeuwen

Managing Partner bij EBC Nederland

Optimale efficiëntie dankzij koppeling met Risk

“Naar mijn idee is Elements hét platform voor de financiële dienstverlening. Het allerbelangrijkste voor mij is mijn relatie met mijn klant en daar wil ik mij volledig op kunnen concentreren. Met Elements is dat mogelijk.”

Lees het verhaal van Richard Touker

Financieel Adviseur bij ToekomstNu

Klanten proactief coachen dankzij Elements

“In ons vorige pakket stond de polisadministratie voorop, en daar zit niet onze toegevoegde waarde. Als je klanten proactief wilt coachen, moet je snel en overzichtelijk je klant in beeld hebben. In Elements staat alle klantinformatie op één plek”

Lees het verhaal van Frank Bennis

Financieel planner bij Raasveld Bennis

Ook zij werken dagelijks met Elements

Ervaar de kracht van tijdens een persoonlijke demonstratie

Ontdek waarom 4000+ gebruikers u voor gingen

Welkom bij Faster Forward

Contactformulier