Insights

Managementinformatie gepresenteerd in duidelijke grafieken

Heldere managementinformatie voor maximaal inzicht

De hoeveelheid data in uw softwaresysteem blijft groeien. Denk aan omzet, kosten, producten en aantal afspraken. Die gegevens zijn erg waardevol voor uw bedrijf. Maar zijn ze dat ook als u er niet snel conclusies uit kan trekken?

Om data effectief in te zetten, moeten de betekenis van uw cijfers direct duidelijk zijn. Dit doet u door de cijferbrei te presenteren als grafieken en tabellen. Zo heeft u een overzichtelijke weergave en haalt u de essentie er snel uit.

Met Insights heeft deze weergave. Gegevens in uw Elements-omgeving worden namelijk omgezet in overzichtelijke grafieken. Zo heeft u eenvoudig, realtime en overal inzicht in al uw managementinformatie.

 

4 voordelen van Elements Insights

 • Meer overzicht
 • Eenvoudig resultaten van verschillende periodes vergelijken
 • Sneller trends ontdekken
 • Voor iedereen begrijpelijk

Beschikbare grafieken

Hier ziet u de grafieken die beschikbaar zijn in Elements. Deze reeks van grafieken zijn slechts het begin van Elements Insights. We blijven data uit Elements vertalen naar eenvoudige grafieken, zodat managementinformatie duidelijker wordt voor uw financieel advieskantoor. 

Omzet en kosten

Met Insights vergelijkt u de bedrijfsresultaten van dit jaar met vorig jaar. Hiervoor zijn uw omzet- kostencijfers namelijk inzichtelijk gemaakt in een staafdiagram.

Omzet per periode

Deze staafdiagram weergeeft de totale omzet per periode van dit jaar ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode. Zo ziet u hoeveel omzet u in iedere periode maakt en vergelijkt u dit met dezelfde periode in het vorige jaar.

Omzet cumulatief

In deze staafdiagram ziet u de cumulatieve omzet van dit jaar ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode. Hiermee vergelijkt u eenvoudig de totale omzet van dit jaar met vorig jaar.

Omzetgrafiek advieskantoor

Kosten per periode

Deze grafiek presenteert het aantal kosten per periode van dit jaar, ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Zo ziet u hoeveel kosten u in iedere periode maakt en vergelijkt u dit met dezelfde periode in het vorige jaar. De kosten weergeven het totaal van alle kostenrekeningen van uw administratie.

Kosten cumulatief

In deze grafiek ziet u het cumulatief aantal kosten van dit jaar ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode. Hiermee vergelijkt u de totale kosten van dit jaar met het voorgaande jaar.

Kosten advieskantoor managementinformatie

Volledig overzicht omzet en kosten

Deze grafiek toont de totale omzet per maand, ten opzichte van de totale kosten per maand. Deze cijfers worden weergegeven voor het huidige jaar en voor vorig jaar. Met deze grafiek ziet u hoeveel omzet en kosten u in iedere maand maakt en vergelijkt u dit met dezelfde maanden in het vorige jaar.

Kosten en omzet diagram

Aantal afspraken

Als advieskantoor is het goed om te weten hoeveel afspraken iedere adviseur heeft gehad. Daarom wordt dit weergegeven in een cirkeldiagram. Daarnaast wordt het aantal eerste afspraken weergegeven.

Afspraken per adviseur

Deze cirkeldiagram toont het aantal afspraken per adviseur van de laatst afgelopen volledige maand. Met deze grafiek kunt u het aantal afspraken van verschillende adviseurs eenvoudig vergelijken.

Eerste afspraken per adviseur

In deze cirkeldiagram wordt het aantal eerste afspraken per adviseur van de laatst afgelopen volledige maand weergegeven. Zo vergelijkt u eenvoudig het aantal eerste afspraken van verschillende adviseurs. 

Managementinformatie aantal afspraken

Aantal nieuw gesloten producten

Als advieskantoor wilt u weten hoe de indeling van uw portefeuille verdeeld is. Om dit snel in te zien, zijn de types producten die onlangs gesloten zijn inzichtelijk gemaakt. Daarnaast ziet u hoeveel HDN aanvragen u heeft gedaan, afgezet tegen het gemiddelde van de markt. 

Producten gesloten in het afgelopen half jaar

In deze grafiek ziet u het aantal producten met een startdatum in de afgelopen 6 volledige maanden. Zo ziet u welke producten er het afgelopen half jaar afgesloten zijn.

Producten grafiek

Aantal HDN aanvragen ten opzichte van de markt

Deze lijngrafiek weergeeft het totaal aantal aanvragen voor hypotheken (AX), levensverzekeringen (LX) en kredieten (KX) per week (ma t/m zo). De aanvragen van uw organisatie worden weergeven door de blauwe lijn. Daarnaast weergeeft de grijze lijn het aantal HDN aanvragen van het alle advieskantoren in Nederland.

Grafiek HDN aanvragen

Eén systeem voor uw organisatie

Insights als overzicht van uw resultaten

Insights + Boekhouding

Alle omzet en kosten die u maakt worden geregistreerd in uw boekhouding. Deze resultaten worden in kaart gebracht op uw managementdashboard. Zo behoudt u zonder moeite het overzicht.


 • Hypotheekadvies
 • Verzekeringsadvies
 • Pensioenadvies
 • Overige diensten

Insights + Producten

Het aantal nieuw gesloten producten verwerkt Elements tot overzichtelijke grafieken. Zo ziet u in één oogopslag hoe uw portefeuille verdeeld is en wat het verloop is gedurende het jaar.


 • Inzicht in portefeuille
 • Verloop per maand
 • Prestaties t.o.v. markt
 • Direct duidelijkheid

Volledige integratie van functionaliteiten

Elements is veel meer dan alleen managementinformatie. De all finance oplossing beschikt namelijk over vele andere elementen, waarvan het klantdossier (CRM) het hart vormt. Zo beschikt u over alle klantgegevens, vanuit één integraal platform.

uwkluis

✔ Veilig klantportaal in eigen huisstijl
✔ Klant heeft actueel inzicht in zijn gegevens

Workflows

✔ Automatiseer standaard werkzaamheden
✔ Elimineer onnodige handelingen

Productmanagement

✔ Automatische verwerking van HDN, ADN, Aplaza en Risk berichten
✔ Wegboeken van prolongaties en mutaties

Documentmanagement

✔ Geen stapels met papierwerk meer
✔ Digitaal documenten uitwisselen met klanten

Communicatie

✔ Alle communicatie samengebracht in één dossier
✔ Persoonlijke en gezamenlijke e-mailmappen

Agenda en taken

✔ Eenvoudig afspraken inplannen voor u en uw collega’s
✔ Taken van uw bedrijf inzien, verzetten en overnemen

Urenregistratie

✔ Efficiënter werken en plannen
✔ Uren eenvoudig koppelen aan facturatie

Boekhouding

✔ Solide financiële verantwoording
✔ Geautomatiseerd facturen versturen

Rapportages

✔ Wekelijks automatische managementinformatie
✔ Overzicht in bedrijfsactiviteiten

CRM

✔ Nooit meer handmatig gegevens overnemen
✔ Alle gegevens verzameld in één klantdossier

Ervaar de kracht van Elements tijdens een persoonlijke demonstratie

Ontdek waarom 4000+ gebruikers u voor gingen

Klantenservice Faster Forward

Contactformulier