Insights

Managementinformatie gepresenteerd in duidelijke grafieken

Heldere managementinformatie voor maximaal inzicht

De hoeveelheid data in uw softwaresysteem blijft groeien. Denk aan omzet, kosten, producten en aantal afspraken. Die gegevens zijn erg waardevol voor uw bedrijf. Maar zijn ze dat ook als u er niet snel conclusies uit kan trekken?

Om data effectief in te zetten, moeten de betekenis van uw cijfers direct duidelijk zijn. Dit doet u door de cijferbrei te presenteren als grafieken en tabellen. Zo heeft u een overzichtelijke weergave en haalt u de essentie er snel uit.

Met Insights heeft deze weergave. Gegevens in uw Elements-omgeving worden namelijk omgezet in overzichtelijke grafieken. Zo heeft u eenvoudig, realtime en overal inzicht in al uw managementinformatie.

 

4 voordelen van Elements Insights

 • Meer overzicht
 • Eenvoudig resultaten van verschillende periodes vergelijken
 • Sneller trends ontdekken
 • Voor iedereen begrijpelijk

Beschikbare grafieken

Hier ziet u de grafieken die beschikbaar zijn in Elements. Deze reeks van grafieken zijn slechts het begin van Elements Insights. We blijven data uit Elements vertalen naar eenvoudige grafieken, zodat managementinformatie duidelijker wordt voor uw financieel advieskantoor. 

Omzet en kosten

Met Insights vergelijkt u de bedrijfsresultaten van dit jaar met vorig jaar. Hiervoor zijn uw omzet- kostencijfers namelijk inzichtelijk gemaakt in een staafdiagram.

Omzet per periode

Deze staafdiagram weergeeft de totale omzet per periode van dit jaar ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode. Zo ziet u hoeveel omzet u in iedere periode maakt en vergelijkt u dit met dezelfde periode in het vorige jaar.

Omzet cumulatief

In deze staafdiagram ziet u de cumulatieve omzet van dit jaar ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode. Hiermee vergelijkt u eenvoudig de totale omzet van dit jaar met vorig jaar.

Omzetgrafiek advieskantoor

Kosten per periode

Deze grafiek presenteert het aantal kosten per periode van dit jaar, ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Zo ziet u hoeveel kosten u in iedere periode maakt en vergelijkt u dit met dezelfde periode in het vorige jaar. De kosten weergeven het totaal van alle kostenrekeningen van uw administratie.

Kosten cumulatief

In deze grafiek ziet u het cumulatief aantal kosten van dit jaar ten opzichte van vorig jaar in dezelfde periode. Hiermee vergelijkt u de totale kosten van dit jaar met het voorgaande jaar.

Kosten advieskantoor managementinformatie

Volledig overzicht omzet en kosten

Deze grafiek toont de totale omzet per maand, ten opzichte van de totale kosten per maand. Deze cijfers worden weergegeven voor het huidige jaar en voor vorig jaar. Met deze grafiek ziet u hoeveel omzet en kosten u in iedere maand maakt en vergelijkt u dit met dezelfde maanden in het vorige jaar.

Kosten en omzet diagram

Aantal afspraken

Als advieskantoor is het goed om te weten hoeveel afspraken iedere adviseur heeft gehad. Daarom wordt dit weergegeven in een cirkeldiagram. Daarnaast wordt het aantal eerste afspraken weergegeven.

Afspraken per adviseur

Deze cirkeldiagram toont het aantal afspraken per adviseur van de laatst afgelopen volledige maand. Met deze grafiek kunt u het aantal afspraken van verschillende adviseurs eenvoudig vergelijken.

Eerste afspraken per adviseur

In deze cirkeldiagram wordt het aantal eerste afspraken per adviseur van de laatst afgelopen volledige maand weergegeven. Zo vergelijkt u eenvoudig het aantal eerste afspraken van verschillende adviseurs. 

Managementinformatie aantal afspraken

Aantal nieuw gesloten producten

Als advieskantoor wilt u weten hoe de indeling van uw portefeuille verdeeld is. Om dit snel in te zien, zijn de types producten die onlangs gesloten zijn inzichtelijk gemaakt. Daarnaast ziet u hoeveel HDN aanvragen u heeft gedaan, afgezet tegen het gemiddelde van de markt. 

Producten gesloten in het afgelopen half jaar

In deze grafiek ziet u het aantal producten met een startdatum in de afgelopen 6 volledige maanden. Zo ziet u welke producten er het afgelopen half jaar afgesloten zijn.

Producten grafiek

Aantal HDN aanvragen ten opzichte van de markt

Deze lijngrafiek weergeeft het totaal aantal aanvragen voor hypotheken (AX), levensverzekeringen (LX) en kredieten (KX) per week (ma t/m zo). De aanvragen van uw organisatie worden weergeven door de blauwe lijn. Daarnaast weergeeft de grijze lijn het aantal HDN aanvragen van het alle advieskantoren in Nederland.

Grafiek HDN aanvragen

Eén systeem voor uw organisatie

Insights als overzicht van uw resultaten

Insights + Boekhouding

Alle omzet en kosten die u maakt worden geregistreerd in uw boekhouding. Deze resultaten worden in kaart gebracht op uw managementdashboard. Zo behoudt u zonder moeite het overzicht.


 • Hypotheekadvies
 • Verzekeringsadvies
 • Pensioenadvies
 • Overige diensten

Insights + Producten

Het aantal nieuw gesloten producten verwerkt Elements tot overzichtelijke grafieken. Zo ziet u in één oogopslag hoe uw portefeuille verdeeld is en wat het verloop is gedurende het jaar.


 • Inzicht in portefeuille
 • Verloop per maand
 • Prestaties t.o.v. markt
 • Direct duidelijkheid

Profiteer van een overzichtelijk platform

Elements is veel meer dan alleen managementinformatie. U beschikt over alle essentiële softwaretools vanuit één integraal platform, waarbij het CRM het hart vormt. Schakel in no-time over naar een andere module. Alle informatie is een paar klikken beschikbaar. Zo werkt efficiënt samen met klanten, collega’s en maatschappijen in één online platform.

Elements CRM

CRM

Alle gegevens in één klantdossier

Elements Documentmanagement

Documentmanagement

Geen stapels papierwerk meer

Elements Digimap

Mijn omgeving

Veilig klantportaal in eigen huisstijl

Elements Urenregistratie

Urenregistratie

Vastlegging en inzicht in bestede tijd

Elements Workflows

Workflows

Uniforme werkprocessen

Elements communicatie

Communicatie

Alle communicatie in één systeem

Elements Boekhouding

Boekhouding

Overzichtelijk boekhouden en factureren

Elements Productmanagement

Productmanagement

Beheer hypotheken en verzekeringen

Elements Agenda en taken

Agenda en taken

Eenvoudig samenwerken met klanten en collega’s

Elements Rapportages

Rapportages

Nauwkeurige overzichten van  bedrijfsactiviteiten

Ervaar de kracht van Elements tijdens een persoonlijke demonstratie

Ontdek waarom 4000+ gebruikers u voor gingen

Klantenservice Faster Forward

Contactformulier