Versterk uw digitale concurrentiepositie

Slimme CRM koppelingen via API’s

 Whitepaper voor financieel advieskantoren

Hoe digitaal bent u?

Uw klanten eisen digitaal steeds meer. Net als u, zijn ze gewend om zo’n beetje alles op het web of via een app te regelen: eten bestellen, boodschappen doen, Netflixen, socializen, vakanties vergelijken en boeken, bankzaken regelen, producten vergelijken en bestellen… En dat willen ze altijd snel, makkelijk en zonder onnodige invoer van gegevens doen. Anders klikken of swipen ze zo naar de concurrent.

Hoe is dat bij uw dienstverlening? Kan uw klant al volledig digitaal bij u terecht? U denkt dat dit onhaalbaar is? Dat het enorm veel geld kost? En dat u volledig nieuwe applicaties moet bouwen om uw klant veilig en soepel toegang te geven tot alle benodigde informatie, uw eigen systemen en eventueel gegevens van derden? Dat alleen grote (online) spelers dit kunnen?

Dan hebben we goed nieuws voor u: de digitale transformatie van uw organisatie is écht wel haalbaar en betaalbaar. Hoe? Met CRM koppelingen. U leest er alles over in dit whitepaper. 

API

Inhoud whitepaper

Praktische voorbeelden van CRM-koppelingen

Uitleg hoe een CRM-koppeling werkt

d

Onderzoek naar automatiseringsissues

Trends en groei van API’s in de financiële sector

~

Toepassing van API’s op de PSD2 en AVG wetgeving

Vul hier uw gegevens in om het whitepaper te ontvangen

Toestemming geven aan Faster Forward

Elements diamant

Meer weten over CRM koppelingen?

Elements is zo’n diamant van een open API-platform met vele CRM koppelingen. Niet alleen om te koppelen met andere systemen (o.a. HDN, Maex, Nationale Hypotheek Bond, Figlo, Adviesbox en Ockto), maar ook om andere partijen toegang te bieden tot informatie in Elements (tweerichtingsverkeer). Uiteraard alleen na toestemming vanwege onze veiligheids- en kwaliteitsnormen. De API’s die ontwikkelaars gecontroleerd en veilig toegang geven tot Elements zijn terug te vinden op api.fasterforward.nl.

Bel 0164 – 210 240 of mail sales@fasterforward.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek of demonstratie. Of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Bekijk ook deze whitepapers

Zorgeloos omgaan met de AVG dankzij Elements

Zorgeloos omgaan met de AVG dankzij Elements

Veel van onze gebruikers hebben vragen gesteld over welke oplossingen Elements biedt voor de nieuwe AVG-wetgeving. Wij hebben een whitepaper opgesteld waarin we u vertellen hoe Elements omgaat met deze wetgeving.

Lees meer

Ervaar de kracht van Elements tijdens een persoonlijke demonstratie

Ontdek waarom 4000+ gebruikers u voor gingen

Contact

Contactformulier