Whitepaper: Versterk uw digitale concurrentiepositie met API-technologie

Hoe digitaal bent u?

Uw klanten eisen digitaal steeds meer. Net als u, zijn ze gewend om zo’n beetje alles op het web of via een app te regelen: eten bestellen, boodschappen doen, Netflixen, socializen, vakanties vergelijken en boeken, bankzaken regelen, producten vergelijken en bestellen… En dat willen ze altijd snel, makkelijk en zonder onnodige invoer van gegevens doen. Anders klikken of swipen ze zo naar de concurrent.

Hoe is dat bij uw dienstverlening? Kan uw klant al volledig digitaal bij u terecht? U denkt dat dit onhaalbaar is? Dat het enorm veel geld kost? En dat u volledig nieuwe applicaties moet bouwen om uw klant veilig en soepel toegang te geven tot alle benodigde informatie, uw eigen systemen en eventueel gegevens van derden? Dat alleen grote (online) spelers dit kunnen?

Dan hebben we goed nieuws voor u: de digitale transformatie van uw organisatie is écht wel haalbaar en betaalbaar. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Meer weten over een open API-platform?

Elements is zo’n diamant van een open API-platform. Niet alleen om te koppelen met andere systemen (o.a. HDN, Maex, Nationale Hypotheek Bond, Figlo, Adviesbox, en Ockto), maar ook om andere partijen toegang te bieden tot informatie in Elements (tweerichtingsverkeer). Uiteraard alleen na toestemming vanwege onze veiligheids- en kwaliteitsnormen. De API’s die ontwikkelaars gecontroleerd en veilig toegang geven tot Elements zijn terug te vinden op api.fasterforward.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Elements?

Bel 0164 – 210 240 of mail sales@fasterforward.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek of demonstratie. Of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Bekijk ook deze whitepapers

Ervaar de kracht van Elements tijdens een persoonlijke demonstratie

Ontdek waarom 4000+ gebruikers u voor gingen

Contactformulier