De beste software voor ondernemend Nederland

Ingericht voor de verzekeringsspecialist

Elements aangevuld met speciaal voor de verzekeringsbranche ontwikkelde modules.

Schademelding

Eenvoudig schades melden

Schades kunnen snel en efficiënt worden behandeld. Schadebehandelaars kunnen eenvoudig door het proces heen klikken. Standaard e-mails voor klant, expert en maatschappij worden automatisch klaargezet. Indien nodig worden rappeltaken automatisch aangemaakt. Hiermee houdt u grip op het schadeproces.

Procesbewaking en compliance

Het bewaken van processen

Alle relevante verzekeringsprocessen zijn ingeregeld in deze module. Hiermee kunt u snel en eenvoudig aan de slag en wordt een volledig, compliant dossier opgebouwd. Elements houdt bijvoorbeeld de vervaldatum, einde voorlopige dekking en einde geldigheid taxatierapport bij. Indien nodig worden taken aangemaakt voor de dossierbehandelaar.

Prolongaties

Het verlengen van polissen

Prolongeren via ADN en Aplaza is onderdeel van deze module, waardoor met minimale inspanningen gegevens up-to-date gehouden worden. De provisiebedragen worden automatisch geboekt en de klant kan via zijn digimap over de laatste documenten beschikken.

Mutaties

Het wijzigen van polissen

Het muteren van gegevens is eenvoudig te realiseren binnen Elements. Met onze uitgebreide Aplaza koppeling, kunnen mutaties ook automatisch worden verwerkt. De mutaties kunnen via ADN, post, e-mail of whatsapp verzonden worden naar klanten en maatschappijen.

mijnDigimap

Dé communicatie tussen u en uw klant

Vanuit het online klantportaal is online samenwerking met de klant optimaal geregeld. U werkt samen in hetzelfde dossier. Uitermate efficient en kostenbesparend!

www.mijnDigimap.nl

Aplaza

Een betere manier van communiceren

Aplaza zorgt ervoor dat de aanvragen, mutaties en offertes die u maakt op het extranet van de maatschappij óf Meetingpoint met één klik in de dossiers ingelezen worden, inclusief de meegezonden documenten. Denk hierbij aan offertes, polissen en voorwaarden.

ADN

Berichten verwerken

Via ADN is het eenvoudig om polissen te prolongeren. Elements leest de door de maatschappij meegestuurde gegevens in en verrijkt hiermee de productkaarten. Daarnaast worden de provisiebedragen in de boekhouding verwerkt.

Management informatie

Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Elements is voorzien van een uitgebreide rapportagetool, waarmee eenvoudig maatwerk rapportages samengesteld kunnen worden. Hiermee beschikt iedereen over de juiste managementinformatie.

AFD koppelvlak

Een generieke koppeling van deze tijd

Elements is voorzien van een uitgebreid koppelsysteem gebaseerd op de AFD standaard. Hierdoor is het eenvoudig te koppelen met externe applicaties.

Tevreden gebruikers

Zij gingen u voor in het gebruik van Elements met de Verzekeringsmodule