De beste software voor ondernemend Nederland

Pimps & Pearls

In gesprek met Monique, Jules en Angelique

Pimps & Pearls is onder leiding van Monique Mangal. Pimps & Pearls is een uniek accessoireconcept, waarmee je in 3 stappen een persoonlijk sieraad kunt creëren dat volledig aansluit op je eigen stijl en persoonlijkheid. Zoals iedere organisatie wil Pimps & Pearls haar klanten bedienen, afspraken met leveranciers vastleggen, projecten kunnen registreren en de administratie kunnen voeren.

In 2011 is Pimps & Pearls in contact gekomen met Faster Forward Elements. Monique was voor haar bedrijf op zoek naar een oplossing die tijdbesparing voor haar organisatie zou opleveren. In eerste instantie werd Faster Forward Elements alleen in gezet voor de boekhouding. Vandaag de dag wordt het ingezet voor de hele organisatie.

Nadat er aan de slag is gegaan met Elements, ervaart men een wereld van verschil in vergelijking met de periode daarvoor. Waar voorheen verschillende tools en pakketten geraadpleegd moesten worden om hun klanten en leveranciers te faciliteren en ook de communicatie met deze partijen te kunnen onderhouden, gebeurt dit alles nu vanuit Faster Forward Elements.

‘Alles vanuit één oplossing. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en door te werken met Faster Forward Elements is er een tijdsbesparing ontstaan en ervaren we optimale efficiënte binnen de bedrijfsvoering’ zegt Monique Mangal van Pimps & Pearls.

Dit wil ik ook!