Hypotheek Visie

In nauwe samenwerking met Faster Forward heeft Hypotheek Visie een compleet nieuw online CRM pakket ontwikkeld en geïmplementeerd. Een intensief traject dat in september 2010 startte om in oktober 2011 uiteindelijk succesvol te worden geïmplementeerd. ‘Nog nooit eerder werd de ‘backbone’ van Hypotheek Visie zo ingrijpend gewijzigd,’ vertelt Iwan Koch die als teamleider Administratie binnen Hypotheek Visie medeverantwoordelijk was voor de overgang naar Elements.

Tijd voor vernieuwing

“Het was tijd om onze bestaande pakketten Assis & AXI te vervangen. Hoewel beide pakketten met enige regelmaat door ons in de afgelopen 10 jaar werden geüpdatet, waren beide pakketen niet meer echt van deze tijd. Tijd voor vernieuwing dus.

In dat kader zijn door ons verschillende software ontwikkelaars uitgenodigd waarmee we in gesprek zijn gegaan over onze wensen en eisen. Faster Forward kwam daar met Elements uiteindelijk als beste uit. Het systeem bleek niet alleen het meest flexibele van de vier pakketten te zijn, maar had als grootste voordeel dat een eigen financieel administratie systeem bevatte. En dat was natuurlijk erg gunstig.”

Hypotheek visie is Klaar voor de toekomst

“Ik durf te zeggen dat wij als Hypotheek Visie opnieuw over een uiterst geavanceerd systeem beschikken binnen de financiële sector. We hebben het pakket volledig onder de loep genomen en op essentiële punten verder weten te optimaliseren. Het resultaat is een (klant)vriendelijk, efficiënt en bovenal snel systeem waar alle noodzakelijke koppelingen zichtbaar zijn voor de gebruiker.

Met Elements beschikken we over een uiterst geavanceerd systeem binnen de financiële sector. Het resultaat is een (klant)vriendelijk, efficiënt en bovenal snel systeem waar alle noodzakelijke koppelingen zichtbaar zijn voor de gebruiker.

Iwan Koch

Teamleider administratie, Hypotheek Visie

Visie

Door persoonlijk en 
onafhankelijke advies de beste hypotheek afsluiten

Gebruikers

214 Elements gebruikers

Vestigingen

50 vestigingen
door heel Nederland

Klant

Gebruiker van Elements
sinds 2011

Realtime

“Elements is een webbased systeem dat ons de mogelijkheid biedt om al onze systemen realtime te monitoren en waar nodig direct online aan te passen. Hetzij met of zonder hulp van Faster Forward,” legt een zeer enthousiaste Iwan Koch uit. “Natuurlijk hebben we niets aan het toeval overgelaten en verwachten we slechts minimale aanpassingen in de komende maanden. We laten ons hier echter leiden door de gebruikers. Zij moeten er tenslotte dagelijks mee uit de voeten kunnen. Logischerwijs hebben we dan ook vooraf, tijdens – maar ook nu nog – overleg met gebruikers. Onze afdeling is bovendien standby om direct vragen te beantwoorden en gebruikers waar nodig te ondersteunen binnen Elements.”

Elements als integraal platform

Met behulp van de ingerichte workflows kunnen we precies volgen in welke fase een product zich bevindt. We beschikken met Elements over een volledig geïntegreerd systeem wat zowel ons als back office, maar vooral de franchisenemer als front office, vele voordelen biedt. Alle meest voorkomende wensen hebben we geïnventariseerd en we rekenen erop deze op korte termijn in het systeem te hebben aangepast. We zijn klaar voor de toekomst!”