Twee keer op rij het beste kantoor in de regio Utrecht

Hamada abd Elhamed van HypoInsur is reeds een ervaren gebruiker van Elements. Al sinds 2007 werkt hij met het pakket bij een andere organisatie. Toen Hamada in 2012 voor zichtzelf begon, was het snel duidelijk dat hij met het CRM van Elements wou blijven werken.

Efficiënter werken met Elements

Het efficiënter kunnen werken door gebruik van Elements bespaart tijd waardoor er meer aandacht naar de klanten gaat. Met daarnaast een goed advies, heeft  HypoInsur voor het tweede jaar de Independer prijs ‘Beste kantoor in de regio Utrecht’ gewonnen.

Alle medewerkers van HypoInsur maken gebruik van Elements, hierdoor is het overzicht in het klantdossier up-to-date. Om deze kwaliteit voort te kunnen zetten “moet we alert blijven en zijn we blij met de doorontwikkeling van Elements”.

De CRM-oplossing van Elements is op dit moment het beste pakket voor onze dienstverlening.

Hamada abd Elhamed

Financieel Adviseur, HypoInsur

Visie

Deskundig advies en uitmuntende dienstverlening, begeleiding en ondersteuning bij het realiseren van wensen.

Klant

Gebruiker van Elements
sinds 2012

Samenwerken met klanten

Daarnaast is volgens Hamada een perfecte tool om te samenwerken met zijn klanten. “De Digimap is een mooie aanvulling om de klanten te bedienen”. Tot slot sluit hij af met: “Het CRM van Elements is op dit moment het beste pakket, gebruiksvriendelijk en prettig werkend met de workflow”.

 

Meer informatie over HypoInsur?