De beste software voor ondernemend Nederland

Hoveniersbedrijf Nuyten

''Geen Financiele achtergrond nodig om te kunnen factureren. Logisch nadenken is voldoende''

Eigenaar van Hoveniersbedrijf en Tuincentrum Nuijten, zijn Michael en zijn vrouw Jolanda. Zij werken sinds 2012 met Faster Forward Elements.

Voorheen werkten zij met diverse programma’s voor hun administratie. Dit waren vaak programma’s die op een lokaal werkstation geïnstalleerd moesten worden. Voor de klantregistratie en het mailen maakten ze gebruik van een ander systeem.

”Ik ben verantwoordelijk voor de offertes, bestellingen en administratieve zaken binnen Hoveniersbedrijf Nuyten. Elements van Faster Forward helpt me hierbij en ben er erg blij mee” aldus Jolanda.

Jolanda stuurt vanuit Faster Forward Elements de offertes naar de klanten en voert de volledige boekhouding. Naast de administratieve ondersteuning voor Hoveniersbedrijf en Tuincentrum Nuijten, werkt  Jolanda ook bij een accountants kantoor, waar zij inmiddels ruime ervaring heeft opgedaan met diverse administratie/boekhoudpakketten. Het maandelijks automatisch factureren is een functionaliteit die zij tot Faster Forward Elements nog niet in een ander pakket was tegengekomen.

Voorheen werkten Michael en Jolanda met 3 software pakketten. Nu wordt er slechts één gebruikt; Elements van Faster Forward, wat tijdsbesparing oplevert!

Dit wil ik ook!