Jaco Dijkshoorn

Hypotheekadviseur Nederland werkt ruim zes jaar met Faster Forward Elements. Jaco Dijkshoorn gebruikt de totaaloplossing van Faster Forward dagelijks. Jaco deelt zijn ervaringen.

Ondersteuning van de workflow


Jaco is ook erg te spreken over het workflowsysteem van Elements. “Het vormt de optimale ondersteuning van je gehele werkproces. Er is controle op de openstaande acties en de gebruiker wordt als het ware bij de hand genomen tijdens het doorlopen van alle processtappen.” Elke stap zit in Elements verwerkt: van de aanvraag en het verzamelen van de benodigde stukken tot aan de ondersteunende communicatie met de klant en de afhandeling van het dossier. Elements zet standaard e-mails klaar, maakt taken aan en voert controles uit. “En de software maakt het mogelijk om onze klanten een SMS te sturen op het moment dat hun krediet uitbetaald is. Daar worden ze erg blij van.”
In de toekomst wil Dijkshoorn vooral de kredieten workflow nog optimaliseren. “Zoals de workflow nu ingezet wordt in het hypotheekproces, moet in de toekomst dit ook voor de kredieten worden ingericht. Daar is absoluut nog een efficiencyslag te maken.”

Verbeterpunten: teksteditor en kladblok


Uiteraard blijven er ook punten ter verbetering voor Faster Forward Elements. “De teksteditor vind ik niet zo gebruiksvriendelijk. Je moet flink wat ervaring hebben om er goed mee uit de voeten te kunnen. Daarnaast zou het fijn zijn om een soort kladblokfunctie tot onze beschikking te hebben om notities te maken in de dossiers. Niet zozeer hele gespreksverslagen of documenten, maar een aantal regels als een soort logfile.” Dit sluit mooi aan bij onze plannen om het tabblad “communicatie” binnen het dossier op termijn aan te passen naar een splitsing tussen systeeminformatie en daadwerkelijke klant- of dossierinformatie.

Dossieropbouw en klantcontact

Veruit de meeste tijd gaat bij Hypotheekadviseur Nederland zitten in klant- en productbeheer. Alle collega’s werken in Elements en dan met name in de dossiers. “Dossiervorming opbouwen, communiceren met de klant, bijbehorende registraties aanmaken en stukken verzamelen zijn de meest voorkomende zaken waar Faster Forward Elements voor wordt ingezet.” Meerdere afdelingen bij Hypotheekadviseur Nederland werken met Elements. De afdeling Finance, bijvoorbeeld, gebruikt het om dossiers in te zien. En niet alleen de klantdossiers staan in Elements. Ook die van het personeel, leveranciers en deelnemers zijn hierin opgenomen.

E-mail gekoppeld aan klantdossiers


Eerder dit jaar voerden we een update door van de user interface en een aantal functionaliteiten van de e-mailmodule. Jaco: “Sowieso is de overgang van Outlook naar Elements voor wat betreft de e-mail een vooruitgang. Neem alleen al die rij met mappen die ik vroeger in Outlook had. Nu staan de e-mails onder het juiste klantdossier. Dat is ideaal. Wanneer we op zoek zijn naar een bepaalde e-mailwisseling kunnen we die zo vinden. Dat spaart veel tijd uit.”

Bekijk meer klanten

Qualiora Groep

“De franchise formule Lifetime.nu verrijkt zelfstandige advieskantoren met kennis en ontzorgt hen...

Ooms

Het kantoor van Ooms makelaars en financieel adviseurs zit in een prachtig pand aan de Maaskade....

Boudesteyn

Aan de rand van het Zwarte Water en het Zwarte Meer ligt de plaats Genemuiden. Hier is het...

CMIS Franchise

De centrale organisatie CMIS werkt met Elements, waarin onder meer de deelnemer-, product- en...

A&H Finance

De filosofie van A&H Finance komt overeen met die van Faster Forward Elements; de klant centraal...

ToekomstNu

Nog op de valreep van de jaarwisseling 2016/2017 zit ik bij Richard Touker van ToekomstNu aan...

Hans Janssen

“Sinds we gebruik maken van de nieuwe processen en de stukkenlijst, besparen we ruim 5 uur per...

HypoInsur

Efficiënter werken door Faster Forward Elements Het efficiënter kunnen werken door gebruik van...

Huiskamer Hypotheken

Jannus Deijkers wil met zijn imago zich loskoppelen van de onpersoonlijkheid van de financiële...

All4Finance

Sinds 2008 is Sander van der Vis van All4finance al klant van Faster Forward. In die tijd was het...