De beste software voor ondernemend Nederland

Onmisbaar voor de hypotheekadviseur

Elements aangevuld met de speciaal voor de hypotheekbranche ontwikkelde modules.

Het complete hypotheekproces

Van lead tot en met beheer

In deze module zijn alle belangrijke hypotheekprocessen al voor u ingeregeld. Met onze uitgebreide workflows-engine klikt u stap voor stap door het volledige proces heen. Dit bespaart tijd, u werkt compliant en alle communicatie met uw klant en businesspartners is optimaal geregeld.

Stukkenlijst

Digitale uitwisseling van het hypotheekdossier

Deze module is voorzien van een uitgebreide functionaliteit met betrekking tot het verzamelen en beoordelen van de hypotheekstukken. Deze stukken worden achter de schermen aan de juiste HDN-codes gekoppeld.

HDN

Elements is HDN-gecertificeerd

Het volledige HDN-berichtenverkeer wordt verzorgd door Elements. Op basis van deze berichten worden de data in Elements verrijkt. De workflows reageren op deze berichten en vertalen deze in concrete acties die nodig zijn voor het hypotheekdossier.

Klantdossier

Alles vanuit één klantdossier

U werkt altijd vanuit het klantdossier, waardoor alle informatie, documenten, en de communicatie automatisch op één plek overzichtelijk voor iedereen te vinden is.

mijnDigimap

Dé communicatie tussen u en uw klant

Vanuit het online klantportaal is online samenwerking met de klant optimaal geregeld. U werkt samen in hetzelfde dossier. Uitermate efficient en kostenbesparend!

www.mijnDigimap.nl

Management Info

Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Elements is voorzien van een uitgebreide rapportagetool, waarmee eenvoudig maatwerk rapportages samengesteld kunnen worden. Hiermee beschikt iedereen over de juiste managementinformatie.

Koppelingen

Met alle bekende adviespakketten

Door deze koppeling is dubbele invoer verleden tijd. Het advies wordt automatisch ingelezen in het hypotheekdossier, waarna het hele hypotheekproces door Elements wordt opgepakt.

We hebben koppelingen met o.a.: adviesbox, figlo, unit 4, hypotheekbond.

Tevreden gebruikers

Zij gingen u voor in het gebruik van Elements met de Hypotheekmodule