Hypotheeksoftware

Meer rendement en tevreden klanten met behulp van hypotheeksoftware

Hypotheeksoftware: stroomlijn het hypotheektraject

Met de hypotheeksoftware van Elements werkt u vanuit één centraal dossier en brengt u direct de huidige situatie van uw klanten in kaart.

Elements automatiseert tijdrovende hypotheektrajecten en zorgt er op die manier voor dat er méér tijd overblijft voor persoonlijk klantcontact.  Na een online aanvraag leidt de hypotheeksoftware de hypotheekadviseur en de backoffice medewerkers stap voor stap door de te nemen stappen. Alle benodigde e-mails worden automatisch, uitgevoerd in de huisstijl, aangemaakt en klaargezet voor verzending. Alle extra klantinformatie en -documentatie die daarna binnenkomt, voegt Elements automatisch toe aan het klantdossier.

Hypotheeksoftware van Elements
finixFinix nationale hypotheekbondNationale Hypotheekbond DIASDIAS FigloFiglo
UnitrustUnitrust myView FindeskFindesk AdviesboxAdviesbox HDNHDN

Snel richting het adviesgesprek

Heeft Elements alle benodigde klantinformatie ontvangen? Dan leidt de software de hypotheekadviseur efficiënt richting adviesgesprek. Een API-koppeling deelt de verzamelde klantinformatie veilig en snel met het adviespakket naar keuze. Deze geautomatiseerde dataoverdracht bespaart tijd en zorgt ervoor dat Elements altijd de meest actuele, juiste gegevens bevat. Uw backoffice ontvangt via Elements een melding zodra de aanvraag verwerkt is en er een renteaanbod klaar staat. Via een automatisch gegenereerde e-mail plant de hypotheekadviseur vervolgens eenvoudig een adviesgesprek in met de klant.

Met de hypotheeksoftware Elements gaat u snel en efficiënt richting het adviesgesprek.

Geautomatiseerde procesbewaking met hypotheeksoftware

Elements verzamelt en ordent alle gegevens van zowel de klant als de geldverstrekker in het overzichtelijke  klantdossier. Het systeem zet alle relevante informatie vervolgens klaar voor verzending door de backoffice via HDN. Reageert een van de partijen niet binnen de gestelde termijn? Dan krijgt uw hypotheekadviseur automatisch een seintje. Zodra het proces is afgerond, genereert Elements automatisch e-mails voor zowel de klant als de notaris.

Aandacht voor aftersales

Na de sleuteloverdacht houdt het werk van de hypotheekadviseur niet op. Elements stroomlijnt het aftersalestraject; het systeem signaleert zaken als aflopende productdata en het einde van een rentevaste periode, en leidt de adviseur vervolgens door de te nemen stappen. Het resultaat: blijvend tevreden klanten.

Hypotheekadvies met de hypotheeksoftware
Altijd en overal inzicht met de hypotheeksoftware van Elements

Overal inzicht in klantgegevens

Met een eigen iOS of Android applicatie heeft u altijd direct toegang tot klantdossiers, e-mails, producten en documenten.

✔️ Overal inzicht in actuele klantgegevens
✔️ Super eenvoudig documenten uploaden
✔️ Eenvoudig navigeren naar klanten
✔️ Inkomende en uitgaande e-mails bekijken
✔️ Alle relevante producten en documenten inzien

Katinka de Graaf

“Bij Hyppe streven we naar een optimale onderlinge samenwerking. Doordat al onze kantoren met Elements werken, slagen we hierin.”

– Katinka de Graaf
Hyppe Hypotheken en Verzekeringen

Sivi Goedan

“Door de vele koppelmogelijkheden zijn alle aanvragen moeiteloos geïntrigeerd, wat erg makkelijk is. Doordat de adviseur zelf ook in Faster Forward Elements kan, is de status altijd in te zien en actueel. Daarnaast bewaken de workflows het volledige aanvraagproces van de hypotheek.”

– Sivi Goedan
Qualiora Groep

A&H Finance

‘’Alle medewerkers bij A&H Finance werken met Elements, vanaf het moment dat een klant telefonisch contact zoekt, het maken van een afspraak, het doen van de hypotheekaanvraag, tot het passeren van de hypotheek en in beheer nemen van het dossier.”

Robbert Brantz
A&H Finance

5 redenen om nu voor Elements te kiezen

Wij hebben 5 redenen voor u op een rij gezet waarom Elements de hypotheeksoftware is voor uw organisatie. Bekijk ze hieronder.

  • Heldere investering en geen ontwikkeltraject;
  • Procesoptimalisatie van bemiddelings- en acquisitietraject;
  • Maatwerk workflows ontzorgen zowel kantoor als klant;
  • Optimale dossiervorming;
  • Inspraak op doorontwikkeling CRM/ERP pakket.
Ontwikkeltraject Faster Forward

Elements ontwikkeld voor de hypotheekbranche

Ontdek waarom 4.000+ gebruikers u voor gingen.

Welkom bij Faster Forward

Contactformulier

1 + 11 =