CRM ONDERSTEUNING

Samenwerken voor het beste resultaat

Altijd de juiste ondersteuning

Als dé Nederlandse ERP-leverancier voor de financiële markt zijn wij er voor u als klant. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw medewerkers tijdens kantooruren direct contact kunnen leggen met onze supportdesk. Dit kan telefonisch of via een ticket.

Waardering Faster Forward

Supportwebsite

Alle functionaliteiten in één databank

E-mail

Binnen 24 uur een passend antwoord

Contactformulier

Binnen 24 uur een passend antwoord

Haal het maximale uit onze samenwerking

Uit ervaring weten we dat de ene organisatie het liefst zelf op onderzoek uitgaat, terwijl een ander het liefst een consultant laat komen of met het hele team een training volgt. Om aan al die verschillende behoeften te voldoen stellen we alle mogelijkheden beschikbaar, maar laten we de keuze geheel aan u. Het enige dat echt belangrijk is om te weten: hebben uw medewerkers ondersteuning nodig, dan staan we er.

De consultants van Faster Forward denken actief mee over onze uitdagingen. Hierdoor sluit Elements nu perfect aan bij onze bedrijfsprocessen.

Katinka de Graaf

Medewerker commerciële binnendienst, Hyppe.nl

Trainingen

Trainingen afgestemd op uw wensen

Voordat u aan de slag gaat, ontvangt u een Elements-training van één van onze professionele consultants. U heeft ook de mogelijkheid uw medewerkers eenmalig of structureel te laten trainen. Door deze trainingen bereiden we uw medewerkers voor om de volgende dag direct en professioneel met Elements te werken. Maar er zijn ook specifieke trainingen gerelateerd aan de software of uw branche. Dit alles met één helder doel: uw resultaat optimaliseren.

Videotools voor ondersteuning on demand

Via ons YouTube-kanaal delen we regelmatig korte video’s over het optimaal gebruik van onze software. Op deze manier missen uw medewerkers niets en blijft de kennis binnen uw organisatie up-to-date.

          

Een consultant op locatie

Geeft u de voorkeur aan een consultant voor één of meerdere dagdelen bij u op kantoor? Ook dat is geen probleem. Onze consultants staan klaar om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Zoals u ziet zijn de ondersteuningsmogelijkheden legio en staat niets u in de weg om uw rendement te maximaliseren.

Bij de oplevering komt er iemand naast je zitten, die je stap voor stap meeneemt door Elements. Dirk begreep precies wat ik bedoelde en legde alles duidelijk uit. Tim Blom

Gecertificeerd financieel planner, Finest Planning

Ervaar de kracht van Elements tijdens een persoonlijke demonstratie

Ontdek waarom 4000+ gebruikers u voor gingen

Welkom bij Faster Forward

Contactformulier