CRM ONDERSTEUNING

Samenwerken voor het beste resultaat

Calls en mail contact, support staat voor u klaar

Als dé Nederlandse softwareleverancier voor de financiële markt zijn wij er voor u als klant. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw medewerkers tijdens kantooruren direct contact kunnen leggen met onze supportdesk. Dit kan telefonisch of middels een ticket en deze gehele communicatie verloopt keurig in het Nederlands. Logisch ook, want u vertrouwt met uw gehele organisatie op onze software. Een verantwoordelijkheid die wij dan ook niet licht opnemen.

Haal het maximale uit onze samenwerking

Uiteraard ondersteunen we u en uw medewerkers zodat onze software een maximale ondersteuning biedt. Uit ervaring weten we dat de ene organisatie het liefst zelf op onderzoek uitgaat, terwijl de volgende klant het liefst een consultant laat komen, of met het hele team een training volgt. Om aan al die verschillende behoeften te voldoen stellen we alle mogelijkheden beschikbaar, maar laten we de keuze geheel aan u. Het enige dat echt belangrijk is om te weten: hebben u of uw medewerkers ondersteuning nodig, dan staan we er.

Trainingen afgestemd op uw wensen

U heeft ook de mogelijkheid uw medewerkers eenmalig of structureel te laten training door onze professionele consultants en trainers. Deze trainingen faciliteren wij in ons karakteristieke kantoorpand in het centrum van Bergen op Zoom. Door deze trainingen bereiden we uw medewerkers voor om de volgende dag direct en professioneel met Elements te kunnen werken. Maar er zijn ook specifieke trainingen gerelateerd aan de software of uw branche, dit allemaal met één helder doel: uw resultaat optimaliseren.

Video tools voor ad-hoc ondersteuning

Via ons YouTube kanaal delen we met regelmaat korte video’s over het optimaal gebruik van onze software. Ons advies: laat uw medewerkers zich abonneren op het Faster Forward YouTube Kanaal. Op deze manier missen zij niets en blijft de kennis binnen uw organisatie up-to-date.

Faster Forward

          

Een consultant bij u op de werkvloer 

Geeft u de voorkeur aan een consultant voor één of meerdere dagdelen bij u op kantoor? Ook dat is geen enkel probleem. Zoals u ziet zijn de ondersteuningsmogelijkheden legio en staat niets u in de weg om uw rendement te maximaliseren. Neem contact op met een van onze consultants

Ervaar de kracht van Elements vraag een persoonlijke demonstratie aan

Ontdek waarom 4000+ gebruikers u voor gingen.

Contactformulier