Bij Faster Forward starten er regelmatig nieuwe collega’s op verschillende afdelingen. En we willen natuurlijk wel dat u ons bedrijf door en door kent. Daarom praten we deze keer bij met onze nieuwste aanwinst: Kevin. 

Vanaf 1 april is Kevin den Houting de nieuwe technisch consultant van Faster Forward. We vroegen hem naar zijn persoonlijke achtergrond en werkervaring.

Goedemiddag Kevin, kun je wat meer over jezelf vertellen?

Mijn naam is Kevin den Houting, 34 jaar en ik ben sinds 1 april als technisch consultant in dienst bij Faster Forward. Ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom. Gek genoeg is dit pas mijn eerste werkgever in Bergen op Zoom na mijn studie.

In mijn vrije tijd kijk ik graag een goede film of serie en speel ik de nodige potjes FIFA en Destiny 2 op de PS4. Op woensdag ben ik vaak aan het puzzelen of in de speeltuin aan het genieten van mijn 2 jaar oude zoon ‘Callum’.

Oké, interessant! En waar heb je hiervoor gestudeerd en gewerkt? 

Ik heb eerst de studie informatica gevolgd aan de hogeschool van Rotterdam. Nadat ik hier ben afgestudeerd, ben ik aan de slag gegaan als webdeveloper en heb ik behoorlijk wat websites ontwikkeld.

Heb je hierbij nog zaken geleerd die je in deze functie kunt toepassen?

Absoluut. Na mijn tijd als developer heb ik de switch gemaakt naar projectmanagement en consultancy. Dit heb ik de afgelopen 10 jaar gedaan. In die functies was ik verantwoordelijk voor de klantcommunicatie, het adviseren van de klant en het aansturen van development teams in meerdere landen.

De ervaring die ik heb opgedaan komt prima van pas bij Faster Forward. Zo kan ik met een gerust gevoel complexe materie oppakken zonder dat de klant hier last van heeft.

Dat klinkt erg boeiend Kevin. Zie je ook nog uitdagingen?

Die zijn er nog wel. Hiervoor was ik werkzaam in een andere branche, waardoor de financiële dienstverlening relatief nieuw voor me is. Dit is een uitdaging, maar anderzijds kan ik in een korte tijd ook enorm veel leren. Dat spreekt me heel erg aan. Ook ga ik me weer meer focussen op de techniek van het systeem. Dit vind ik erg leuk en is ook weer een nieuwe uitdaging.

Tot slot: wat vind je van de werksfeer en je collega’s?

Top! Ik ben erg goed ontvangen door alle collega’s en er is een leuke, informele sfeer. Ik werk dagelijks veel samen met de conversiespecialist. Samen met hem en de medewerkers van development richten wij ons op de dataconversies van klanten.

Daarnaast sta ik uiteraard in contact met de business consultants. Zij hebben erg veel kennis van het systeem en ondersteunen mij waar het nodig is.

Bedankt voor het interview Kevin! En uiteraard veel succes bij Faster Forward.

Graag gedaan!

Ons verhaal

Benieuwd naar de geschiedenis van Faster Forward? In Ons verhaal vertellen we meer over de oprichting, onze missie en onze medewerkers. 

Ook interessant

Verduurzamen begint met goed advies

Verduurzamen begint met goed advies

Verduurzamen is een term wat binnen onze markt steeds vaker naar voren komt. Een hypotheekgesprek is hét moment om energiebesparende maatregelen te bespreken. En gelukkig gaat gebeurt dit steeds vaker!

Lees meer
Laat de onzichtbare collega het werk doen

Laat de onzichtbare collega het werk doen

Een onzichtbare collega die allerlei werkzaamheden voor u uitvoert. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is geen utopie. Met de juiste software beschikt u namelijk over een motor die veel werk uit handen neemt.

Lees meer