Achtergrond

Hallo! Mijn naam is Jeroen Stamkot en ik ben sinds kort één van de Software Developers bij Faster Forward. Ik ben 21 jaar en woon in Rijsbergen. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met vrienden in de stad, ga ik op reis of speel ik games met vrienden.

Opleiding & Werk verleden

Na eerst 3 jaar havo heb ik ervoor gekozen om mijn laatste jaar op de KSE in Etten-Leur door te brengen op de mavo. Daarna heb ik mij ingeschreven bij de opleiding Applicatie-ontwikkeling op het Radius College in Breda. Na 1 jaar kwam ik erachter dat mijn ambities niet bij de programmeertaal C# lagen, maar in de richting van PHP. Daardoor heb ik mijn opleiding gewijzigd naar Media ontwikkeling. Tijdens mijn opleiding ben ik bij een stageplek terecht gekomen waar ik na mijn opleiding ben gebleven.

Tijdens de 2 jaar dat ik daar heb gewerkt, heb ik heel veel geleerd én gezien tegen welke problemen een start-up aanloopt. Ik vind het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, dat is de reden dat ik opzoek ben gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Faster Forward

Nadat ik contact heb gehad met een recruiter via LinkedIn ben ik uitgenodigd door Faster Foward voor een kennismakingsgesprek. Tijdens een erg fijn gesprek maakte ik kenbaar open te staan voor een eventuele meeloopdag, waarvoor ze me direct voor de volgende werkdag hebben uitgenodigd. Deze dag beviel wederzijds positief.

Sinds 15 oktober ben ik met erg veel plezier in dienst bij Faster Forward. Het is fijn om nu al bij te dragen aan het softwarepakket, Elements. Voor nu hoop ik dat ik zo snel mogelijk volledig operationeel ben binnen het team en mezelf verder kan ontwikkelen.