Achtergrond

Mijn naam is Deborah Manubulu en ik ben sinds september 2018 werkzaam als Business Consultant bij Faster Forward. Ik ben 30 jaar, geboren in Purmerend en woon al een paar jaar met mijn vriend in Amsterdam. Mijn hobby’s zijn fotografie, wandelen, reizen en leuke activiteiten met vrienden ondernemen.

Opleiding

In 2011 heb ik de opleiding Financial Services Management (bank- en verzekeringswezen) aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) in Amsterdam succesvol afgerond. Tijdens mijn gehele studie ben ik werkzaam geweest bij de ABN AMRO Bank. Hier heb ik ervaring opgedaan bij verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Na mijn studie ben ik samen met mijn vriend 7 maanden gaan reizen door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Sindsdien heb ik dan ook een passie voor reizen.

Werkverleden

In 2014 ben ik gestart bij Poundwise, een financieel advieskantoor in Amsterdam. Destijds had ik de ambitie om financieel planner te worden. Echter kreeg ik al snel door dat mijn interesse niet bij het geven van financieel advies lag. Mijn leidinggevende betrok mij dan ook bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Een belangrijk onderdeel hiervan was de overgang van DIAS (Unit4) naar Elements, waar Poundwise in 2014 mee startte. Doordat mijn leidinggevende wegviel, kreeg ik veel verantwoordelijkheid in dit project. Poundwise richt zich naast hypotheek- en verzekeringsadvies ook op belastingadvies, boekhouding en makelaardij. Hierdoor was er veel maatwerk nodig. Op deze manier heb ik Elements zeer doorgrondig leren kennen.

Faster Forward

Tijdens de conversie bij Poundwise naar Elements heb ik veel contact gehad met Peter van der Meeren. Hij benaderde mij dan ook in 2018 voor de functie van Business Consultant bij Faster Forward. Ik was gelijk enthousiast en toe aan een nieuwe uitdaging.

Inmiddels ben ik een aantal maanden werkzaam bij Faster Forward. De werksfeer is heel goed, de collega’s zijn erg behulpzaam en mijn werkzaamheden zijn erg dynamisch. Tijdens mijn werk heb ik veel contact met klanten tijdens trainingen en het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Ik vind deze werkzaamheden dan ook heel leuk en ben blij met mijn nieuwe baan.

Doordat ik zelf enkele jaren gebruiker en beheerder was van Elements, ben ik goed in staat om mee te denken vanuit het perspectief van de klant. Ik krijg dan ook veel voldoening uit mijn werk, zodra de klant tevreden is met een geslaagde conversie.