Onze nieuwe consultant Jac stelt zich voor

Jac van Oers versterkt sinds januari 2019 het Faster Forward-team. We interviewden hem om meer te weten te komen over zijn achtergrond, opleidingen en huidige functie.

Jac
Kun je wat meer over jezelf vertellen?

“Mijn naam is Jac van Oers en ben sinds begin dit jaar werkzaam als Business Consultant bij Faster Forward. Samen met mijn gezin woon ik in Prinsenbeek, een half uurtje rijden van Bergen op Zoom. In mijn vrije tijd kook ik graag (zowel binnen als buiten), doe ik aan motorrijden en fietsen met mijn racefiets. Daarnaast vlag ik regelmatig bij de voetbalwedstrijden van mijn zonen.”

Dat klinkt erg leuk! En waar heb je gewerkt voor je in contact kwam met Faster Forward?

“Mijn hele loopbaan is gericht op financiële dienstverlening. Ik heb diverse functies vervuld bij grote en minder grote organisaties, zowel als adviseur als in het management. De kennis die ik de afgelopen 25 jaar heb verzameld neem ik mee naar mijn huidige klanten.”

Heb je hierbij nog zaken geleerd die je in je huidige baan toepast?

“Jazeker. Door het werken bij verschillende organisaties in de financiele dienstverlening, snap ik prima wat consumenten willen. Onze klanten kan ik hierbij helpen door Elements optimaal in te richten en mee te denken over hun werkprocessen.”

Interessant. En daarnaast ben je ook bezig met een opleiding, toch?

“Dat klopt. In 2018 heb ik in deeltijd de opleiding HBO-Bedrijfskunde succesvol afgerond. Daarnaast ben ik momenteel bezig met de postbacheloropleiding Kwaliteit- en verandermanagement. Deze rond ik in april 2019 af. Beide opleidingen komen prima van pas in mijn huidige functie.”

Je werkt nu bij een softwarebedrijf. Waarom heb je deze overstap gemaakt en wat houdt je functie precies in?

“Je bent nooit te oud om te leren! Met deze spreuk ben ik begonnen bij Faster Forward. Mijn latente interesse in automatisering is aangewakkerd. De combinatie van een aantal disciplines en het toepassen van de opgedane kennis vanuit mijn opleidingen, maakt mijn functie ideaal. Als Business Consultant begeleid ik het implementatieproces vanaf aanvang, waardoor ik mezelf betrokken voel bij de klant.”

Tot slot: waar kijk je het meest naar uit?

“Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met mijn collega’s. Zo kunnen we samen onze dienstverlening verbeteren. Daarnaast ben ik de boekhoudkundige onderdelen van Elements aan het bestuderen, zodat ik alle Elements gebruikers hierbij kan ondersteunen.”

wappfooter

Ons verhaal

Benieuwd naar de geschiedenis van Faster Forward? In Ons verhaal vertellen we meer over de oprichting, onze missie en onze medewerkers. 

Ook interessant