André blikt terug op 2018

Wat was het een fantastisch jaar! Bomvol nieuwe collega’s, klanten en samenwerkingen. Ook in 2018 groeiden we verder door en hielpen we vele huidige en nieuwe gebruikers met hun Elements-omgeving. Samen met André blikken we terug op het afgelopen jaar.

andre

Over André van Nieuwenhuijzen

Na 17 jaar werkzaam te zijn in de Accountancy, zag hij in 2006 mogelijkheden voor een automatiseringsoplossing in de financiële sector. Onder het motto ‘elke dag efficiënter’ werd Elements ontwikkeld als dé tool voor adviseurs in de financiele sector.

Vandaag de dag is hij als Algemeen Directeur eindverantwoordelijke voor de organisatie. Daarnaast is hij actief binnen het Sales-team en geeft hij regelmatig financiële trainingen aan Elements gebruikers.

Groei

“In 2018 hebben we de lijn van 2017 doorgezet. Gedurende soms moelijke tijden met toenemende concurrentie en veranderingen in de markt is het belangrijk om mensen aan je te binden en te houden. Daarnaast blijft het ‘blij-maken’ van klanten een speerpunt. Hiervoor hebben we ons o.a. gericht op de feedback van onze gebruikers. Het is dan ook goed om te horen dat klanten tevreden zijn en dit terug te zien in de klantbeoordelingen. Daarnaast zijn we uiteraard ook erg dankbaar voor alle nieuwe organisaties die zich hebben aansloten op Elements.”

Trots

“Ik ben heel erg trots op het Faster Forward team. Het zijn stuk-voor-stuk doorzetters. Ondanks veranderingen tonen ze flexibiliteit en zetten ze altijd hun beste beentje voor. Dat zijn belangrijke elementen voor een hecht bedrijf en efficiënte doorontwikkeling van de software.”

‘Het is fantastisch om te zien hoe de inzet van het team zich vertaalt naar tevreden klanten’

Beoordeling Elements

Nieuwe gebruikers

Telefoontjes

Conversies

Doorontwikkeling Elements

“De ontwikkeling van ons softwareplatform stond ook alles behalve stil. Onze developers werkten nauw samen met onze klanten aan een nieuw menu en dashboard. Hiermee is navigeren door Elements een stuk eenvoudiger geworden. Daarnaast geeft het Elements ook een frissere look-and-feel.

Daarnaast verbeterden we onze bestaande verzekeringsmodules. Waar workflows in de assurantiewereld nog een redelijk nieuw begrip zijn, ontwikkelden we praktische oplossingen voor uw dagelijkse werkzaamheden. Zo creëren we de krachtigste oplossing voor verzekeringsadviseurs.

Ook rondom onze software ontstonden diverse nieuwe oplossingen. Dankzij de uitbreiding van onze API verbonden we namelijk nóg meer nieuwe oplossingen parallel aan Elements. Hiermee is Elements onder andere uitgebreid met managementinformatie, brondata, een consumentenapp en onze eigen adviseursapp: Faster Forward On Route. Zo is Elements uitgegroeid tot een eco-platform met meer dan 25 gekoppelde applicaties.”

Codewijzigingen

Releases

Opdrachten van gebruikers

Offerteaanvragen van Elements naar HDN

Mediation

“Naast onze huidige oplossingen voor hypotheken en verzekeren hebben we dit jaar een nieuwe markt betreden. Samen met bestaande klanten die zich ook op echtscheidingen en mediation richten, is Elements ingericht voor mediators en echtscheidingsadviseurs. Daarnaast is er een koppeling met Split-Online ontwikkeld. Hiermee stellen gebruikers eenvoudig convenanten op en voeren ze alimentatieberekeningen uit. Zo konden we met relatief weinig aanpassingen ook deze doelgroep voorzien van een prachtige software-oplossing. Maar om deze groep nóg beter te bedienen, wordt ook in 2019 de oplossing voor mediators doorontwikkeld.”

Toekomst

“Alles bij elkaar genomen was 2018 een geslaagd jaar. Ik verheug me dan ook zeer op 2019 en de jaren daarna. Daarnaast ben ik benieuwd wat de innovatie in de markt ons gaat brengen en hoe we Elements hierop nóg beter kunnen aansluiten. Maar met dit team heb ik alle vertrouwen in een mooie toekomst voor Faster Forward.”

Meer blogs lezen?