Actualiteiten

Onze app is nu gratis te downloaden!

Faster Forward On Route is een handige app voor iedere gebruiker van Elements. Met deze app heeft u direct toegang tot al uw klantdossiers, e-mails, producten en documenten. Daarnaast uploadt u super eenvoudig nieuwe documenten, die direct als PDF worden opgeslagen in het klantdossier. Uiteraard is onze app goed beveiligd en worden er geen gegevens opgeslagen op uw mobiele telefoon.

Lees meer

Onze gebruikers beoordelen ons met een 7,9!

Ook dit jaar onderzocht bureau DFO de kwaliteit van administratiesoftware voor financieel adviseurs. Met een algemene waardering van een 7,9 staan we dit jaar in de top 3. Hiermee noteren we tevens het hoogste cijfer van de afgelopen 6 jaar. Een vooruitgang waar we enorm trots op zijn!

Lees meer

Kega maakt data in Elements visueel met Tableau

Elements bevat enorm veel klant- en productdata. Vanaf nu is het mogelijk om deze data eenvoudig om te zetten naar overzichtelijke managementinformatie in de vorm van een dashboard. Kega gebruikt hiervoor de datavisualisatie software van Tableau om een persoonlijk dashboard samen te stellen.

Lees meer

Open de toekomst op de HypoVak

Dinsdag 29 mei staan wij op de grootste hypothekenbeurs van Nederland: de HypoVak. Innovaties in de financiële sector zijn razendsnel in ontwikkeling. Als adviseur wilt u natuurlijk voorop lopen in de markt. Met ons open platform spelen we snel in op nieuwe technologieën. Zo zijn wij klaar voor de toekomst.

Lees meer

Nieuwe Business Consultant: Selim Coban

Selim is sinds 1 februari werkzaam als conversiespecialist bij Faster Forward. In deze blog vertelt hij meer over zijn achtergrond en werkervaring. Achtergrond Mijn naam is Selim Coban. Ik ben 30 jaar oud. Ik ben geboren in Terneuzen en heb daarna nog in...

Lees meer