Actualiteiten

Nieuws

André blikt terug op 2018

Samen met Algemeen Directeur André van Nieuwenhuijzen blikken we terug op 2018. In zijn blog vertelt hij over de groei van Elements, het Faster Forward team en het betreden van een nieuwe markt.

Lees meer

Een kwestie van vooruitdenken

Vooruitdenken met Marco

Binnen het thema ‘vooruitdenken’ interviewen we Marco van Est, Operationeel Directeur bij Faster Forward B.V.. Vooruitdenken volgens Marco is samenwerken en niet bang zijn voor openheid. Marco: ‘Alleen wanneer partijen samenwerken, kunnen we de consument optimaal bedienen.’

Lees meer

Vooruitdenken met Hergen Dutrieux (Viisi)

In het kader van vooruitdenken, interviewen we Hergen Dutrieux, co-founder van hypotheekadviesketen Viisi. Als het aan hem ligt, kunnen functies in het bedrijfsleven worden afgeschaft en veranderd in zogenaamde ‘rollen’.

Lees meer

Vooruitdenken met Danny Seegers (HZ Adviesgroep)

Vooruitdenken… bij deze presenteren we de tweede spreker over dit thema. Danny Seegers richt zich met HZ Adviesgroep op persoonlijk advies over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast heeft hij een duidelijke visie over de toekomst van financieel advies.

Lees meer

Whitepapers

Klantverhalen

Eker Advies geeft inzicht in de risico’s van bedrijven

10 jaar geleden startte Erik Eker Advies, een risicoadviesbureau voor bedrijven. Om voorop te lopen wat betreft automatisering startten ze vorig jaar met Elements. Hiermee minimaliseren ze handmatige handelingen, zodat ze meer tijd hebben voor hun klanten.

Lees meer

Financieel advies bij een scheiding bij Finance for Life

Karin richt zich vooral op de financiële kant van een scheiding. Denk hierbij aan inkomen, eigen woning, levensverzekeringen, pensioen en de verdeling van overige financiële producten. Met Elements en mijnDigimap werkt ze in één systeem efficiënt samen met haar klanten.

Lees meer

Geen ‘mañana mañana’ bij Spaanse Hypotheek

We praten bij met Patrick Kruger, oprichter van Spaanse Hypotheek. In April 2015 begon hij een eigen financieel adviesbureau, in Spanje. Hier helpen hij en zijn adviseurs in Nederland en België met het kopen van een huis in Spanje.

Lees meer

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (vier keer per jaar).

Inschrijven voor de nieuwsbrief