Actualiteiten

Nieuws

Faster Forward koppelt Elements-software met Postex

De Postex-koppeling is vanaf vandaag beschikbaar voor alle Elements gebruikers. Door de beschikbaarheid van de koppeling kunnen Elements gebruikers het aanbieden en volgen van documenten, brieven en facturen volledig automatiseren.

Lees meer

Blogs

André van Nieuwenhuijzen over een volledig klantbeeld

Alleen wanneer je alle diensten, producten en communicatie van de klant binnen één systeem hebt staan, kun je klanten proactief bedienen. Dit is één van de praktijktips van André van Nieuwenhuijzen in de VVP Special ‘Samen vooruitgang vormgeven’.

Lees meer

Even chatten met Kevin den Houting

Vanaf 1 april is Kevin den Houting de nieuwe technisch consultant van Faster Forward. De hoogste tijd dus om even bij te praten. We vroegen hem naar zijn persoonlijke achtergrond en werkervaring.

Lees meer

Een kwestie van vooruitdenken

Vooruitdenken met Marco

Binnen het thema ‘vooruitdenken’ interviewen we Marco van Est, Operationeel Directeur bij Faster Forward B.V.. Vooruitdenken volgens Marco is samenwerken en niet bang zijn voor openheid. Marco: ‘Alleen wanneer partijen samenwerken, kunnen we de consument optimaal bedienen.’

Lees meer

Vooruitdenken met Hergen Dutrieux (Viisi)

In het kader van vooruitdenken, interviewen we Hergen Dutrieux, co-founder van hypotheekadviesketen Viisi. Als het aan hem ligt, kunnen functies in het bedrijfsleven worden afgeschaft en veranderd in zogenaamde ‘rollen’.

Lees meer

Vooruitdenken met Danny Seegers (HZ Adviesgroep)

Vooruitdenken… bij deze presenteren we de tweede spreker over dit thema. Danny Seegers richt zich met HZ Adviesgroep op persoonlijk advies over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast heeft hij een duidelijke visie over de toekomst van financieel advies.

Lees meer

Whitepapers

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (vier keer per jaar).

Welkom bij Faster Forward

Inschrijven voor de nieuwsbrief