Actualiteiten

Nieuws

Presentatie koppeling Elements en RISK Subliempakket op 7 mei

Op dinsdag 7 mei 2019 organiseren Faster Forward en RISK een lunchbijeenkomst in de skybox van het Galgenwaard stadion te Utrecht. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze lunchsessie (10:00 tot 14:00).  Combinatie van oplossingen Tijdens deze sessie...

Lees meer

Blogs

Automatiseren in plaats van knippen-en-plakken

Workflows… u heeft er vast wel al eens van gehoord. Maar weet u ook wat voor praktische voordelen ze hebben op uw dagelijkse werkzaamheden?
In deze blog legt Dimitri uit hoe slimme workflows uw werk makkelijker maken.

Lees meer

Een kwestie van vooruitdenken

Vooruitdenken met Marco

Binnen het thema ‘vooruitdenken’ interviewen we Marco van Est, Operationeel Directeur bij Faster Forward B.V.. Vooruitdenken volgens Marco is samenwerken en niet bang zijn voor openheid. Marco: ‘Alleen wanneer partijen samenwerken, kunnen we de consument optimaal bedienen.’

Lees meer

Vooruitdenken met Hergen Dutrieux (Viisi)

In het kader van vooruitdenken, interviewen we Hergen Dutrieux, co-founder van hypotheekadviesketen Viisi. Als het aan hem ligt, kunnen functies in het bedrijfsleven worden afgeschaft en veranderd in zogenaamde ‘rollen’.

Lees meer

Vooruitdenken met Danny Seegers (HZ Adviesgroep)

Vooruitdenken… bij deze presenteren we de tweede spreker over dit thema. Danny Seegers richt zich met HZ Adviesgroep op persoonlijk advies over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast heeft hij een duidelijke visie over de toekomst van financieel advies.

Lees meer

Whitepapers

Klantverhalen

Alles onder één dak bij Van Heck Advies

Van Heck Advies adviseert klanten over alle financiële zaken waar ze mee te maken krijgen. Of het nu om een verzekering, hypotheek, pensioen, lening of spaargeld gaat. En met Elements beheren ze al deze adviezen vanuit één systeem.

Lees meer

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (vier keer per jaar).

Welkom bij Faster Forward

Inschrijven voor de nieuwsbrief