De beste software voor ondernemend Nederland
 • 13 september 2017

  Ga veilig om met uw klantgegevens!

  U laat de voordeur van uw bedrijfspand toch ook niet onbeheerd open staan? Waarom dan wel van uw web-omgeving?  Daar kunt u meer aan doen dan u waarschijnlijk denkt. In dit artikel vindt u een opsomming van verbeterpunten op het gebied van beveiliging, punten waarvan wij vaak zien dat deze niet goed nageleefd worden.

  Lees verder

 • 13 september 2017

  Hoe behandelen wij gebruikersverzoeken?

  Faster Forward Elements levert u software waarmee u dagelijks aan het werk bent. Vanuit uw dagelijkse werkzaamheden kunt u vragen/opdrachten hebben die u bij Faster Forward wilt indienen. Daarom vinden we het belangrijk dat u op de hoogte van ons opdrachtenproces.

  Lees verder

 • 12 september 2017

  Van uitdaging naar oplossing

  Al bijna 3 jaar als Front-end Developer ben ik verantwoordelijk voor de gebruikersinterface of in de Engelse term GUI (Graphical User Interface, uitgesproken als “goewie”). Ik heb gemerkt dat bijvoorbeeld het verplaatsen of veranderen van een knop veel impact kan hebben. Zelfs meer impact dan het veranderen van een volledig scherm. In deze blog vertel ik hoe een dergelijke wijziging tot stand komt en hoe het uiteindelijk geïmplementeerd wordt in Faster Forward Elements.

  Lees verder

 • 12 september 2017

  Faster Forward met Masterclass op am:dag

  21 November 2017 is de 27e editie van de am:dag, het belangrijkste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Onze aanwezigheid daar gaat niet onopgemerkt. Naast dat wij daar met een stand aanwezig zijn, geven we een Masterclass over het nieuwe werken en samenwerken met uw klant: veilig en online in de cloud.

  Kom langs in onze stand en overtuig u van de kracht van Faster Forward Elements.

  Lees verder

 • 11 september 2017

  Een ander geluid bij Faster Forward

  Al jaren bent u gewend aan de vertrouwde stem van “onze” Anne. De komende maanden komt daar verandering in. Omdat Anne gaat genieten van haar zwangerschapsverlof krijgt u per 8 september onze nieuwe collega’s Gabriella (op de foto links) of Amal (op de foto rechts) aan de telefoon.

  De dames hebben er zin in, tot binnenkort!

 • 7 juni 2017

  HypoVak 2017 terugblik | Faster Forward

  De Hypovak van 2017 was voor Faster Forward een groot succes!

  Lees verder

 • 23 mei 2017

  Erkend leerbedrijf

  Faster Forward als erkend leerbedrijf uitgebreid.

  Wij zijn al erkend voor de praktijkopleidingen Management Assistente/ Directiesecretaresse, Secretaresse en Medewerker Marketing en Communicatie. Nu is Faster Forward door SSB óók erkend voor Applicatie en Mediaontwerper.

  Lees verder

 • 23 mei 2017

  Faster Forward Elements nu geschikt voor iedere organisatie!

  Faster Forward Elements is nu beschikbaar voor iedere organisatie. Daarmee breiden wij ons aanbod uit naar ondernemers buiten de financiele dienstverlening. Tot nu toe lag de focus van Elements vooral op de hypotheken-en verzekeringssector.

  Lees verder

 • 23 mei 2017

  Faster Forward Trainingen

  Sinds kort geven wij klassikale trainingen. Deze hebben wij opgedeeld in twee soorten trainingen. Elements voor beginners en Elements voor gevorderden

  Omdat wij u graag beter overweg helpen in het gebruik van Elements, hebben wij het volgende programma opgezet:

  Lees verder

 • 23 mei 2017

  Faster Forward koppelt met MAEX!

  Faster Forward heeft een koppeling met MAEX gerealiseerd!

  Lees verder