Webinar: Wwft klantverificatie en gedegen onderzoek via zkr.

Razendsnel klanten verifiëren en onderzoeken met Faster Forward Elements en zkr.

Na het succes van onze fysieke presentatie in Diemen, organiseren we een online sessie. Speciaal voor iedereen die bij een financieel advieskantoor werkt.

Op donderdag 16 maart van 10:00 tot 11:30 presenteerden Faster Forward en zkr. een webinar. We vertelden de snelste manier om klanten te verifiëren en onderzoeken volgens de Wwft.

Klantidentificatie- en verificatie is verplicht volgens de Wwft, onder andere voor hypotheken en levensverzekeringen. Dankzij de uitgebreide controles met de software van zkr. ben je zeker van je zaak. Zo voorkom je dat je klanten adviseert die gelinkt zijn aan dubieuze praktijken of verdachte transacties. 

Wat kan je verwachten?

N

De verplichtingen vanuit wet- en regelgeving

N

De werking en het gemak van klantcontroles vanuit Elements

N

Live demo van biometrische controles, IDIN-checks en ID-scans

N

De voordelen van identificeren, verifiëren en onderzoeken van klanten

N

Praktijkvoorbeelden: casussen van boetes vanwege niet naleven Wwft

N

Inclusief discussie: stel live al jouw brandende vragen

Praktische info

  • In aanloop naar de sessie ontvang je meer informatie per e-mail.
  • Je kan het webinar altijd terugkijken als je je hebt aangemeld.
  • Je kan het webinar bekijken op je laptop, tablet of mobiele telefoon.

Webinar terugkijken

Over zkr.

Zkr. is een pionier als het gaat om know-your-customer en know-your-business software. Hierdoor kunnen ze bedrijven ondersteunen om de juiste beslissingen te nemen.

Al meer dan 10 jaar helpt zkr. bedrijven om hun klanten te verifiëren en te onderzoeken. Dit doen ze met een team van meer dan 35 medewerkers. Zij ontwikkelen high-end software en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

de Nationale Hypotheekbond

Over Faster Forward

Faster Forward ondersteunt dagelijks meer dan 1000 organisaties onder het motto “elke dag efficiënter”. We werken voortdurend aan het vergroten van de efficiency van onze klanten en investeren elke dag in technologie en tevreden klanten. Dit doen we al meer dan 15 jaar met veel passie. Dankzij deze jarenlange ervaring in de financiële sector is Elements precies waar de adviseur naar op zoek is. Door vele koppelingen heeft de adviseur één centraal klantbeeld. Zo wordt klantbeheer efficiënt en effectief uitgevoerd.

Meer weten? Neem dan contact op met Faster Forward via sales@fasterforward.nl