Faster Forward is hoofdpartner van het splinternieuwe evenement voor uw binnendienst: de HypoTop. Dit evenement vindt plaats op 14 november 2019 in het Spant! te Bussum. Tijdens deze dag zijn er inspirende sessies voor uw backofficemedewerkers. Hier kunnen zij kennis opdoen om hun werk commerciëler en waardevoller te maken. 

De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. Hierdoor wordt de klant steeds efficiënter en sneller bediend. Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de backofficemedewerker. Een mooie kans dus om uw medewerkers om te scholen tot commercieel talent met oog voor actief klantbeheer.

Transitie naar actief klantbeheer

De HypoTop helpt uw medewerkers bij deze transitie naar actief klantbeheer. Dit is tevens waar Faster Forward zich sinds 2006 op focust. Inmiddels is Faster Forward Elements dan ook uitgegroeid tot dé software-oplossing voor actief klantbeheer.

Om deze visie met u te delen, zijn we dit jaar hoofdpartner van de HypoTop. Bovendien geven we handige tips & tricks voor actief klantbeheer in onze masterclass door Narasja van Maanen.

Wat is de HypoTop?

De HypoTop is dé vakbeurs waar collega backofficers elkaar voor het eerst ontmoeten. Samen deelt u de opgedane kennis en ervaringen. Het is tevens de eerste plek waar de functie van ‘Client Officer (CO)’ meer verdieping krijgt. Kortom:
  • Professionals die hun ervaring en kennis delen
  • Geldverstrekkers die hun ondersteunende diensten en acceptatieproces tonen
  • Een update van softwarespecialisten
  • Marketeers die de laatste socialmediatrends bespreken
  • Een heerlijke lunch

Aanmelden voor de HypoTop

Om deel te nemen aan de HypoTop, moet u zich aanmelden voor het ClientOfficer.nl platform. Wanneer u dat heeft gedaan, krijgt u toegang tot het evenement op 14 november.