Vergelijk premies en voldoe aan de zorgplicht

My TP en Faster Forward

Webinar door Faster Forward en My TP

Op 16 februari om 11:00 organiseren Faster Forward en My TP een webinar. Hierin vertellen we hoe u eenvoudig premies vergelijkt en verzekeringen afsluit voor uw klanten. Zonder in te loggen in vele extranetten.

Daarnaast vertellen we u hoe u voldoet aan uw zorgplicht als het gaat om verzekeringsadvies. In een paar klikken stelt u een overzichtelijk vergelijkingsrapport op voor de klant. Dit stuurt u vervolgens de klant toe en u legt het vast in uw klantdossier. Zo voldoet u eenvoudig en snel aan uw taken. 

Praktische informatie

  • Het webinar duurt circa 30 minuten. Daarna is er nog voldoende tijd om live vragen te stellen.
  • Geef vooraf uw vragen door via het aanmeldformulier. Deze worden tijdens het webinar beantwoord. 
  • Kunt u niet op dit tijdstip? Meld u dan toch aan. De dag na de opname ontvangt u dan een link om het webinar terug te kijken.
  • U wordt ook aangemeld voor de Faster Forward nieuwsbrief. U kunt zicht altijd uitschrijven van deze e-mails.

Over My TP

My TP is een vergelijkingsplatform voor onafhankelijke adviseurs. Binnen het platform selecteert u met een paar klikken welke producten en maatschappijen u wilt vergelijken. Ook brengt u eenvoudig de huidige situatie van uw klant in kaart. Alle gegevens worden omgezet in een duidelijk vergelijkingsoverzicht. Met deze basis geeft u gericht advies. Tot slot kunt u verzekeringsaanvragen direct indienen bij een maatschappij, waarna deze in Elements worden weergegeven.  Meer informatie leest op de Elements en My TP koppeling pagina.

My TP

Vergelijk premies en voldoe aan de zorgplicht


Sprekers

Dimitri Duine

Dimitri Duine

Sales Representative bij Faster Forward •
Dimitri Duine

Rick Mulderij

Oprichter en eigenaar My TP •

Kijk het webinar terug via de onderstaande knop.