Op 7 juli om 12:00 organiseert Ockto samen met Faster Forward en Adviesbox een webinar over het inventariseren op basis van brondata.

Tijdens dit webinar behandelen we o.a. de volgende vragen:

  1. Hoe start ik vanuit Elements een uitnodiging voor Ockto?
  2. Hoe upload ik vervolgens de data van Ockto naar Adviesbox?
  3. Wat zijn de voordelen van inventariseren op basis van brondata voor alle betrokken partijen?

Inhoud webinar

Tijdens de webinar laten we praktisch zien hoe u start met een uitnodiging voor Ockto vanuit Elements, de reis die de klant met Ockto maakt en hoe de gegevens vervolgens in Adviesbox worden geladen.

Na het inhoudelijke deel is er ook ruim gelegenheid om al uw vragen te stellen via de chatfunctie. Deze worden dan door één van de partijen beantwoord.

Wanneer en waar?

Het webinar vindt plaats op dinsdag 7 juli van 12:00 tot ongeveer 13:00. Het wordt uitgezonden via YouTube.

⏱ Het webinar duurt ongeveer 20 minuten en er is daarna 30 minuten tijd voor vragen.
📅 Wees er snel bij en schrijf u nu in via onderstaande button.

U ontvangt vooraf een link naar de webinar in uw e-mailbox.

Hopelijk tot ziens op 7 juli!

Meld u hier aan voor de webinar

15 + 10 =

Over Ockto

Met de Ockto-app levert uw klant razendsnel zijn gegevens aan. Door in te loggen met zijn DigiD haalt hij zijn gegevens op bij o.a. De Belastingdienst, MijnOverheid en het UWV. Deze gegevens stuurt hij in een paar tikken weer door naar uw organisatie.

Dankzij de koppeling tussen Faster Forward Elements en Ockto verzamelt u ook op een snelle en veilige manier de gegevens van uw klant. Hiermee blijft er voor adviseurs meer tijd over voor hun kerntaak: het geven van een goed advies op basis van volledige gegevens, rechtstreeks uit de overheidsbron.

Over Adviesbox

Adviesbox is adviessoftware voor financieel adviseurs. Adviesbox is een pakket dat u ondersteunt bij het advies- en bemiddelingsproces. Met toegang tot de ruimste functionaliteiten, alle hypotheekverstrekkers en aanverwante producten vormt Adviesbox het ultieme adviespakket. Heeft u als financieel adviseur professioneel advies hoog in het vaandel staan, dan kan u niet zonder Adviesbox.

De koppeling tussen Faster Forward Elements en Adviesbox stuurt gegevens heen en weer. Hierdoor kunt u eenvoudig via Elements uw adviserings-werkzaamheden in Adviesbox verwerken en weer terug exporteren naar Elements. Dit zorgt voor een eenvoudige verwerking van uw gegevens, gebundeld op één plek zonder onnodige uitstapjes.