Op 15 en 30 juni organiseert De Nationale Hypotheekbond in samenwerking met René Kuiper FFP CFP® van Kuiper ACT advies een nieuwe kennissessie. Het betreft een webinar over fiscaliteiten/actualiteiten en het hypotheekadvies. Deelname aan dit webinar geeft u recht op 3 PE punten SEH (categorie B).

Tijdens het webinar komen er verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan:

  • De eigenwoningschuld (wat is nog aftrekbaar?);
  • De eigenwoningreserve;
  • De uitzendregeling;
  • Fiscale partners;
  • Echtscheiding;
  • Belastingmaatregelen m.b.t. het coronavirus.

Tijdens dit webinar wordt uitgelegd hoe u in het woud van deze regelingen een goed financieel advies geeft. Deze worden beschreven aan de hand van vele casussen. 

Eerdere webinars die werden georganiseerd door De Nationale Hypotheekbond en René Kuiper werden door hypotheekadviseurs met een ruime 8 beoordeeld. Mis dit webinar dus niet!

De kosten voor het webinar bedragen €79 (incl. BTW). 

Meld u aan voor het webinar

Over De Nationale Hypotheekbond

De Nationale Hypotheekbond ontwikkelt slimme tools en oplossingen voor geldverstrekkers, intermediairs en consumenten die inzicht geven in kosten en besparingsmogelijkheden van een hypotheek. 

Eerder dit jaar hebben Faster Forward en Nationale Hypotheekbond hun expertise gebundeld. Hierdoor kan de financieel adviseur zijn relaties nóg eenvoudiger en efficiënter bedienen. Zowel rondom het bemiddelingstraject van verzekeringen en hypotheken als gedurende de looptijd wint de adviseur tijd en kan hij steeds up-to-date zijn met de beste opties voor zijn prospects en relaties.