Faster Forward kijkt terug op een succesvol 2017

Wat een jaar is het voor ons geweest. Met meer dan 50 nieuwe klanten in 2017 sluiten wij het jaar zeer succesvol af!

Volledig beeld van de eindconsument

We begonnen het jaar met een doelstelling die onze missie en visie kracht bij moet zetten: Faster Forward Elements doorontwikkelen van product naar een volwaardig platform. Dit vraagt misschien om iets meer uitleg. Vanaf het begin hebben wij Elements in de markt geplaatst om één specifiek probleem op te lossen: de financieel adviseur van Nederland een volledig beeld geven van hun klanten, oftewel de eindconsument. Hierbij hebben we continue samengewerkt met onze klanten om onze diensten aan te sluiten bij hun behoeften. In combinatie met onze visie en ideeën is onze software op deze manier doorontwikkeld.

Echter merkten wij begin 2016 dat klanten onze software gingen afnemen voor proposities waar wij zelf nog niet aan dachten. Deze klanten combineerden onze krachtige workflows met de API’s uit die tijd om tot nieuwe oplossingen te komen. Dit allemaal zonder dat wij daar aan mee ontwikkelden.

Win-win

Een win-win situatie uiteraard, aangezien wij als Faster Forward onze middelen niet in hoefden te zetten voor deze proposities. Andersom was het ook gunstig voor onze klanten, omdat die sneller aan de slag gingen met de nieuwe ontwikkelingen. Dit zorgde voor zowel reductie in kosten als in tijd. Op deze situatie hebben wij dan ook de doelstelling van 2017 afgestemd.

Totaaloplossing voor financieel adviseurs

Faster Forward heeft altijd al een raamwerk neergezet door alles wat de financieel adviseur van Nederland nodig heeft in 1 oplossing aan te bieden. Het ontbrak nog aan connectiviteit en support met andere software. De afgelopen maanden hebben wij ons platform gepromoot bij diverse partijen, zodat deze nieuwe of bestaande diensten kunnen ontwikkelen en koppelen aan ons platform. Zo heeft u als gebruiker meer oplossingen ter beschikking en bedient u uw klanten beter.

En met succes mogen wij wel zeggen! De afgelopen maanden hebben wij meer dan 40 proposities gerealiseerd middels onze API’s. Variërend van online contact formulieren tot applicaties en portalen.

Uitdagingen voor 2018

In 2018 staat er een nieuwe uitdaging voor ons klaar: het aanbieden van deze proposities naar u als gebruiker. Zo is voor u duidelijk wat ons platform allemaal te bieden heeft.

Natuurlijk ging onze doorontwikkeling gepaard met een groot aantal releases dit jaar (17!). Deze releases verbeterden niet alleen de connectiviteit, maar uiteraard ook “gewoon” onze kern functionaliteiten. Zonder deze kern is er immers ook geen basis voor ons platform. In 2018 gaan wij zeker in deze lijn verder. Zo geniet u als gebruiker van nog meer gemak en tijdsbesparing in uw dagelijkse werkzaamheden.

Laten we er samen weer een mooi jaar van maken!

Geschreven door Marco van Est