Selim is sinds 1 februari werkzaam als conversiespecialist bij Faster Forward. In deze blog vertelt hij meer over zijn achtergrond en werkervaring.

Achtergrond

Mijn naam is Selim Coban. Ik ben 30 jaar oud. Ik ben geboren in Terneuzen en heb daarna nog in Roosendaal gewoond, totdat ik in 2014 in Bergen op Zoom ben gaan wonen. Hier woon ik samen met mijn vriendin en mijn zoontje van 8 maanden. Mijn vriendin werkt parttime in Wouw in de gehandicaptenzorg en de rest van haar tijd is ze kwijt aan de zorg van onze zoon (en mij). In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en squash. Daarnaast hou ik ervan om films en series te kijken en af en toe te gamen.

Werkverleden

Ik heb mijn HAVO afgerond op het Gertrudis College in Roosendaal. Hierna ben ik Small Business and Retail Management (CE) gaan studeren op de Avans Hogeschool in Breda. Ik ben na mijn studie een jaar werkzaam geweest als Inside Sales Representative bij FLIR Systems. Nadat de afdeling gesloten werd, ben ik als Network Operator/Support Representative gaan werken bij CM.com.

Bij CM ben ik 5 jaar werkzaam geweest en heb ik twee masterclasses gevolgd (innovatiemanagement en klantmanagement) om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb hier met veel plezier gewerkt, maar ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Faster Forward

Op het internet kwam ik de vacature voor Business Consultant bij Faster Forward tegen. Hierna volgde twee fijne sollicitatiegesprekken en ben ik vanaf 1 Februari werkzaam op de afdeling Consultancy als Conversie Specialist / BC. Ik ga mij vooral bezighouden met de conversies. Het is heel fijn dat de sfeer binnen kantoor informeel is en dat alles rustig uitgelegd wordt door mijn collega’s.

Ik hoop dat ik zo snel mogelijk mijn collega’s zo goed mogelijk kan ondersteunen met de conversies en dat klanten sneller aan de slag gaan met Elements.