Vorige week dinsdag is succesvol release 9.2.0 uitgerold. Met deze release heeft Faster Forward de zogenaamde Stukkenlijst geïntroduceerd. Met deze Stukkenlijst wordt dossiervorming nog eenvoudiger.

Met de Stukkenlijst kunt u in één overzichtelijk scherm aangeven welke stukken u wilt ontvangen van uw klant, wat de status is van een stuk en u kunt, indien van toepassing, de stukken doorsturen naar de maatschappij. U kunt zelf voorgedefinieerde lijsten opstellen en beheren, zodat u voor uw specifieke klanttypes de juiste lijst met één klik opgesteld heeft. Uw klanten kunnen documenten eenvoudig aanleveren via de Digimap. Samen met uw klant heeft u in no-time alle benodigde stukken verzameld en kan de aanvraag nog sneller naar de banken.

Overtuig uzelf van het nut door de onderstaande instructievideo’s te bekijken. Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op.

Demonstratie stukkenlijst


 

De Stukkenlijst vervangt het werken met “bescheiden” taken, dit taaktype komt in zijn geheel te vervallen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]