Waarom deze samenwerking?

Newest Industry heeft zich sinds zijn oprichting in 2013 ontwikkeld tot een toonaangevende fintech en realtech agency met een keur aan implementaties in de markt. ‘Met de state of the art technologie bouwen we vooral data- en profielgedreven concepten gericht op customer engagement en retentie’, vertelt Kees Haverkamp, oprichter van Newest Industry. ‘Tot onze klantenkring behoren onder meer de CMIS Groep, Hypotheekshop maar ook Vereniging Eigen Huis en ALD Automotive. We lanceerden Digido en stonden aan de basis van social woonplatform Jumba.nl, dat inmiddels ruim 350.000 bezoekers per maand heeft.’

Faster Forward heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend softwarebedrijf in de financiële dienstverlening. Om deze voorsprong te bereiken heeft Faster Forward de laatste jaren ingezet op samenwerkingen met strategische partners en de ontwikkeling van een open platform. ‘Hierdoor stellen wij onze klanten in staat om snel in te spelen op de veranderde behoeften van de consument’, aldus André van Nieuwenhuijzen.

Newest Industry is een succesvol digital agency en zo zijn er in de loop der jaren ook nieuwe samenwerkingen ontstaan. Een hiervan is de samenwerking met Faster Forward. Aan de hand van deze samenwerking worden services gebundeld om zo de beste klantreis te creëren.

Gezamenlijk doel

De samenwerking tussen Faster Forward en Newest Industry richt zich met name op het NICCI en DIgido platform. Door de totaaloplossing voor de financieel adviseur van Faster Forward te koppelen met de customer engagement platformen van Newest Industry worden consument en dienstverlener efficienter met elkaar verbonden. En dit zonder dat er gegevens verloren gaan. Hierbij is de consument uiteraard in de lead en in control over haar gegevens.

Samen tot de beste dienstverlening komen

Het belang van innovatie in de financiele en vastgoedsector wordt steeds groter. De consument is kritisch op toegevoegde waarde, niet merkvast en heel gevoelig voor een goede klantreis. Door samen met Faster Forward en Newest Industry dienstverleners beter te verbinden met de consument ontstaat een soepeler klantreis, leidend tot betere engagement en retentie van de consument. Daarnaast kan de adviseur de consument sneller helpen en beter advies geven. Doordat beide platformen met de modernste technieken werken is de technische integratie uitstekend. Hiervan profiteren zowel de consument als de dienstverlener.

In ontwikkeling

De implementatie van de nieuwe concepten in het Elements platform is momenteel nog in ontwikkeling. Dat betekent dat Faster Forward momenteel nog geen diensten van Newest Industry aanbiedt. Meer informatie over de nieuwe diensten volgt bij lancering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1518617995368{margin-left: -5px !important;border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;border-left-color: #62a70f !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #62a70f !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #62a70f !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #62a70f !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”]

Over Faster Forward

Faster Forward focust zich op de financiële dienstverlening onder het motto “elke dag efficiënter”. Dit houdt in dat we voortdurend werken aan het vergroten van de efficiency van onze klanten en elke dag investeren in technologie en tevreden klanten. Dit doet Faster Forward al 10 jaar met veel passie. Dankzij deze jarenlange ervaring in de financiële sector is Elements precies waar de financieel adviseur naar op zoek is. Door vele koppelingen met onder andere adviespakketten heeft de adviseur één centraal klantbeeld. Zo kan het klantbeheer efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

Over Newest Industry

Digital Agency Newest Industry gaat verder waar andere digital agencies stoppen. Newest Industry levert de beste online klantreizen. Altijd. Dit doen we door het leveren van innovatieve digitale concepten. Deze innovaties, waarbij het mes aan markt en consumenten kant snijdt, zijn geoptimaliseerd voor customer engagement en retention, zoals Jumba en Digido. Dankzij de combinatie van waardevolle datasets en analyses, interactiemogelijkheden en conversiegerichte UX is Jumba het modernste  community woonplatform van Nederland. Digido is een veilig financiële dashboard met digitale kluis. Digido houdt met meldingen de (financiële) levenslijn van de consument actueel en relevant, bijvoorbeeld als de rentevaste periode van je hypotheek afloopt.

Meer weten over Newest Industry?

Bezoek www.newestindustry.nl of mail naar info@newestindustry.nl