Koppeling met MyView gerealiseerd

Dankzij de koppeling wordt het klantdossier volledig automatisch geïmporteerd in Elements. Aangesloten tussenpersonen voeren de administratieve afhandeling van de hypotheekaanvraag tot passeren bij de notaris in myView uit, waarna het volledige beheer gedurende de looptijd in Elements wordt uitgevoerd.

Altijd de juiste data

Omdat tussen het aanvragen van de hypotheek en het uiteindelijk passeren van de hypotheek regelmatig wijzigingen op de hypotheek worden aangebracht, wordt de data van de aanvraag verrijkt met de hypotheekgegevens van de definitieve hypotheekofferte. Hierdoor zijn aangesloten tussenpersonen er van verzekerd dat de geïmporteerde data in Elements ook de juiste data omtrent de hypotheek bevat.

 

myView hypothekenplatform

De kracht van myView ligt in het bemiddelingsproces: van aanvraag tot passeren. Een proces waarin myView alle bemiddelingsprocessen overzichtelijk ondersteund. Van statusinformatie tot statusbewaking en van digitaal dossier met uploadfuncties tot communicatie met alle betrokken partijen in het bemiddelingsproces. Ook het gebruik van een consumentenportaal behoort tot de mogelijkheden. Tussenpersonen die aangesloten zijn bij VCN United Capital kunnen myView hiervoor gebruiken; niet alleen voor de hypotheken die via VCN United Capital verlopen, maar ook voor aanvragen rechtstreeks bij hypotheekaanbieders op eigen agentschap.

 

myview

Faster Forward Elements

Na het vastleggen van het hypotheekproces in myView neemt het CRM-deel uit Elements het beheer over. Elements importeert en verwerkt de hypotheekaanvraag automatisch. Zo wordt het hele administratieproces omtrent de hypotheekaanvraag vastgelegd op één locatie. Hiermee heeft u altijd een volledig overzicht van alle gegevens en contactmomenten met uw klant. Bovendien beschikt u altijd over de actuele status van de hypotheekaanvraag. Hierdoor houdt u meer tijd over voor het adviseren van uw klanten.

Meer weten?

Als u gebruik wilt maken van de koppeling, kunt u zich melden bij VCN United Capital op http://www.vcn.nl/.
Kijk op http://www.unitrust.nl/ voor meer informatie over het myView platform.