Via deze weg stel ik mij graag aan jullie voor!

Mijn naam is Mathijs van Waes, 24 jaar en opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen. Hier heb ik mijn HAVO en VWO afgerond aan het Reynaertcollege in Hulst. Daarna ben ik verhuisd naar Tilburg waar ik eerst de bachelor Bedrijfseconomie heb afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens deze studie merkte ik al snel dat marketingvakken mij meer aanspraken dan andere vakken. Hierdoor ben ik begonnen aan de master Marketing Management in februari 2016. Deze master heb ik afgerond in mei 2017. Tijdens mijn studententijd ben ik ook voorzitter geweest van de activiteitencommissie van Asset | Marketing en heb ik mijn Photoshop- en InDesign skills verder ontwikkeld bij de lay-out commissie.

Na mijn studententijd was het tijd voor iets nieuws. Sinds september woon ik samen met mijn vriendin in Rotterdam. Hier geniet ik van lekker eten of wat drinken in de stad. In het weekend ben ik regelmatig met vrienden aan het genieten van een lekker biertje bij het voetbalveld.

Faster Forward

Ik ben in contact gekomen met Faster Forward via een oproep op mijn LinkedIn pagina. Via mijn post kwam ik in contact met André, de eigenaar van FasterForward, waaruit een erg fijn sollicitatiegesprek volgde. Sinds 1 oktober ben ik bij Faster Forward bezig met alles wat te maken heeft met marketing en communicatie. Ik word erg goed ondersteund door alle afdelingen en krijg de tijd om alles rond Elements rustig uit te zoeken. Elements is natuurlijk niet zomaar een pakket!

Wat ik zo fijn vind aan werken bij FasterForward is vooral de goede sfeer en natuurlijk de lekkere lunches. Er zijn in mijn ogen nog genoeg mogelijkheden om ons softwarepakket nog sterker in de markt te zetten. Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst nog veel bij mag dragen aan de groei van Faster Forward.