Faster Forward en RISK gaan samenwerken

Vanaf nu heeft Faster Forward Elements een RISK koppeling waar u een particulier of schadepakket kunt samenstellen. Ondanks dat u de verzekeringen bij verschillende maatschappijen afsluit, kunt u het toch als pakket aanbieden met de bijbehorende korting! Na het samenstellen van uw pakket, zet u met een druk op de knop het pakket en de bijbehorende documenten klaar in Elements. Deze staan ook direct in de Digimap van uw klant. Dit geldt voor offerteaanvragen, nieuwe polissen als wijzigingen op bestaande pakketten.

Met het particuliere verzekeringspakket van RISK kunt u voor uw relaties altijd een passende dekking qua prijs en voorwaarden bieden. Laat de concurrentie maar komen!

Eenvoudig en efficiënt

Met deze RISK koppeling wil Faster Forward u faciliteren met het eenvoudig afsluiten en onderhouden van schadeverzekeringen, waardoor u uw relatie nog efficiënter kunt bedienen.

Elements steeds geschikter voor de verzekeringsadviseur

Net als de koppeling met RISK beschikken wij ook over een koppeling met Aplaza en ADN. Hierdoor is Elements hét pakket voor de verzekeringsadviseur geworden. Niet meer op reis naar extranetten met wachtwoorden die gewijzigd moeten worden en ADN paspoorten die niet meer werken. Met Faster Forward Elements doet u uw eigen ding, in uw eigen administratiepakket.

Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met sales@fasterforward.nl!

Meer informatie over Risk?

Bezoek de website van Risk voor meer informatie over hun oplossingen.