Elements bevat enorm veel klant- en productdata. Vanaf nu is het mogelijk om deze data eenvoudig om te zetten naar overzichtelijke managementinformatie in de vorm van een dashboard. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Kega. Kega gebruikt de datavisualisatie software van Tableau om een persoonlijk dashboard samen te stellen. Zo heeft u eenvoudig, realtime en overal inzicht in al uw managementinformatie.

Inzicht in uw bedrijfsprestaties

Wat is de verhouding zakelijke en particuliere klanten binnen uw portefeuille? Hoeveel klantgesprekken leiden tot een klantrelatie? Wat is de gemiddelde omzet per adviseur? Hoe groot zijn de premieverschillen per maatschappij? Waar komen mijn klanten vandaan? Wilt u ook antwoorden op deze vragen? Deze kunt u vanaf nu overzichtelijk en realtime in één dashboard krijgen. Het is ook mogelijk om dit dashboard weer te geven op een mobiele applicatie.

Volledig in te richten naar wens

De indeling van uw management dashboard(s) bepaalt u volledig zelf. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt om de mogelijkheden te verduidelijken.
Omzetverloop
Portefeuilleverdeling
Provisies per categorie
Salesfunnel
Omzetvergelijking
… en nog veel meer!

Voor vragen en meer informatie

Het ontwerpen van een persoonlijk dashboard is maatwerk. De kosten zijn dan ook afhankelijk van uw wensen. Heeft u interesse in een managementdashboard, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Kega via klaas.schouls@kega.nl of 06 510 650 99. Faster Forward rekent, afhankelijk van de data die benodigd is, ook kosten voor de koppeling met Elements. Voor het aanvragen van de koppeling met Elements neemt u contact op met onze supportafdeling via support@fasterforward.nl of 0164 271 281.
Bekijk hieronder de video van een voorbeelddashboard