Faster Forward en Hypotheekbond versterken samenwerking

Softwarebedrijven Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond bundelen hun expertise, zodat de financieel intermediair zijn relaties voortaan nóg eenvoudiger en efficiënter kan bedienen. Zowel rondom het bemiddelingstraject van verzekeringen en hypotheken als gedurende de looptijd wint de adviseur tijd en is hij steeds up-to-date met de beste opties voor zijn prospects en relaties.

Niet alleen dankzij een verdere integratie van Elements en PortefeuilleSignalen zetten de bedrijven in op winstgevende groei, ook via het gezamenlijk verder ontwikkelen en vermarkten van digitale oplossingen zoals UwKluis.nl, Fastlane, Duurzaamheidsprofiel.nl en het Woningwaarderapport.

Focus op klantbehoeften

Vanwege oplossingen die prima op elkaar aansluiten, was er al jaren sprake van een plezierige samenwerking. “Nu de investeringsmaatschappij achter Nationale Hypotheekbond begin dit jaar ook een belang nam in Faster Forward is dat alleen maar gemakkelijker geworden”, aldus Jeroen Oversteegen, directeur Nationale Hypotheekbond. “We kunnen ons puur richten op de behoeften van onze gezamenlijke klanten en van hún klanten, de consument. En daarin zien we vanwege de verdere digitalisering veel groeipotentie”, vult André van Nieuwenhuijzen, directeur Faster Forward, aan.

Beide bedrijven blijven actief vanuit hun eigen pand, onder eigen naam en directie. Toch verwacht men veel van de extra kapitaalinjectie, het uitwisselen van expertise en het makkelijker delen van data. Inmiddels kunnen gebruikers al via één inlog onderdelen benutten van beide softwaretools. Dat zal zich de komende twee jaar verder ontwikkelen met bestaande en nieuwe diensten.

Websites en rekentools

Inclusief de vorig jaar overgenomen webbouwer Dutch Media Lab kan men bij het samenwerkingsverband nu terecht voor zowel websites, customer relation en business management solutions, rekentools, beheer als signalering. Een unieke combinatie, aldus de beide directeuren.

André en Jeroen

André van Nieuwenhuijzen en Jeroen Oversteegen