21 November 2017 is de 27e editie van de am:dag, het belangrijkste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Onze aanwezigheid daar gaat niet onopgemerkt. Naast dat wij daar met een stand aanwezig zijn, geven we een Masterclass over het nieuwe werken en samenwerken met uw klant: veilig en online in de cloud.

Kom langs in onze stand en overtuig u van de kracht van Faster Forward Elements.

Building Trust

Ieder jaar heeft de am:dag een bepaald thema, dit jaar is dat “Building Trust”. De hoofdvraag (aldus de website van am:dag) blijft: “Hoe laat ik de klant zien dat ik er voor hem ben?”. Laat dat nu het fundament zijn van Faster Forward Elements.

Met de klantgerichte aanpak en persoonlijke klantdossiers van Elements legt u de stevigste fundering voor het klantvertrouwen. Vanuit één systeem regelt u alle financiële zaken voor uw klant. Elements helpt u herinneren aan afspraken en plant automatisch taken voor u in wanneer er bijvoorbeeld een schademelding van uw klant binnenkomt. Uw klant voelt zich nooit meer in de steek gelaten!

Elements voor de Verzekeringsadviseur

Elements bevat verschillende functionaliteiten speciaal voor verzekeringsadviseurs. Het is voorzien van koppelingen met ADN, Aplaza en RISK. U verwerkt een gemelde schade duidelijk en gestructureerd binnen het dossier van uw klant. Met de iOS app “Faster Forward On Route” staat u uw klant zelfs op locatie bij. Verder biedt Faster Forward Elements een digitale klantomgeving.

In hypothekenland is Faster Forward Elements al jaren een begrip. De afgelopen jaren groeit ons marktaandeel bij zowel de algemeen financieel dienstverlenende kantoren als de specifiek op schade gerichte kantoren.

Faster Forward is ruim tien jaar pionier op het gebied van veilig en online werken in de cloud voor de financiële dienstverlener. De duizenden medewerkers van deze dienstverleners gebruiken Faster Forward Elements dagelijks.