Faster Forward en Hypotheekbond samen op SEH Congres 31 mei

Win de wedstrijd met de complete software suite

Op 31 mei presenteren Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond de complete software suite op het SEH Congres. Bij onze gezamenlijke stand in Sportcentrum Papendal demonstreren we de features en voordelen van onze unieke software-combinatie.

SEH geeft nieuwe energie

SEH bestaat 25 jaar en viert dit met een speciale versie van het SEH Congres in Sportcentrum Papendal. Een festival vol activiteiten voor ‘body and mind’: heel de dag draait om sporten en gezondheid. Er zijn workshops over energie, vitaliteit,  gezonde voeding en 8 sportieve clinics. Bekende sporters van wereldniveau geven presentaties en op het centrale festivalplein organiseren de congrespartners tal van ludieke activiteiten. 

Alle software onder één inlog

Alles wat advieskantoren nodig hebben, vinden ze voortaan onder één inlog. De alles-in-één software suite van Faster Forward en Hypotheekbond laat alle medewerkers naadloos samenwerken: hypotheekadviseurs, verzekeringsspecialisten, de binnendienst en adminstratie. Dat bespaart tal van tijdrovende taken en schept alle ruimte voor waardevol klantbeheer.

Ontdek het zelf

Benieuwd hoe Elements, Uwkluis, PortefeuilleSignalen en Fastlane naadloos met elkaar samenwerken? Kom langs bij onze stand op het SEH congres voor een persoonlijke software demonstratie.

Scoor mooie prijzen

Kun jij een aardig balletje trappen? Kom dan langs bij onze stand!

Schiet de voetballen door de gaten in het doel en maak kans op mooie prijzen. Je kunt o.a. een Sonos-speaker, Elements korting en gratis trainingen winnen.

Over Hypotheekbond

Hypotheekbond ontwikkelt technologische oplossingen adviseurs te voorzien van actuele en transparante informatie. Informatie die van belang is tijdens het afsluiten van een nieuwe hypotheek en vooral ook tijdens de looptijd van een bestaande hypotheek.

De Nationale Hypotheekbond houd bij haar oplossingen rekening met de persoonlijke situatie van de consument, met wetgeving en productvoorwaarden. Vanuit hier ontwikkelen ze altijd oplossingen vanuit het perspectief van de consument.

hypotheekbond

Over Faster Forward

Onder het motto “elke dag efficiënter” levert Faster Forward ERP-software aan meer dan 1000 organisaties in de financiële sector. Dit doet het ICT-bedrijf uit Bergen op Zoom al meer dan 15 jaar met veel passie. Met hun jarenlange ervaring in de financiële sector hebben ze Elements ontwikkeld: de complete oplossing voor advieskantoren en serviceproviders, veilig in de cloud.

faster forward