Building Trust

21 November 2017 is de 27e editie van de am:dag, het belangrijkste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Uiteraard zijn wij daar met een stand aanwezig.

Daarnaast geven we een Masterclass over het nieuwe werken en samenwerken met uw klant: veilig en online in de cloud. Ieder jaar heeft de am:dag een bepaald thema, dit jaar is dat “Building Trust”. De hoofdvraag blijft: “Hoe laat ik de klant zien dat ik er voor hem ben?”. Laat dat nu het fundament zijn van Faster Forward Elements.

Uw klant in de wolken en u in uw Element(s)!

Schrijf u in voor onze Masterclass: Sessie 2.2 van 14:55 tot 15:35!

Tijdens onze Masterclass nemen Jouri Onderdijk en Dimitri Duine u mee in de praktijk. U zult ervaren dat u niet langer met papierwerk bezig hoeft te zijn en u deze kostbare tijd aan uw klant kunt besteden. Meer tijd voor uw advies en minder tijd aan de tijdrovende rompslomp die het met zich meebrengt. Zo wint u het vertrouwen van de klant. Hoe? Zij nemen u mee aan de hand van praktijkvoorbeelden en onze compliant workflows, externe koppelingen en data integraties. Na deze Masterclass bent u letterlijk in de wolken van onze oplossing. Of in uw Element, net hoe u het bekijkt.

Inschrijven voor onze Masterclass? Klik dan hier!
Of meer informatie? Klik dan hier!

Bezoek ons op stand B6!

Met de klantgerichte aanpak en persoonlijke klantdossiers van Faster Forward Elements legt u de stevigste fundering voor het klantvertrouwen. Vanuit één systeem regelt u alle financiële zaken voor uw klant. Elements helpt u herinneren aan afspraken en plant automatisch taken voor u in wanneer er bijvoorbeeld een schademelding van uw klant binnenkomt. Uw klant voelt zich nooit meer in de steek gelaten! Bezoek ons voor meer informatie op stand B6.

Meer informatie over de am:dag? Klik dan hier!

Win een Iphone X!

Schrijft u zich in voor onze Masterclass én laat u uw visitekaartje achter bij onze stand? Dan maakt u kans op een splinternieuwe Iphone X met 64GB geheugen!
De winnaar wordt eind december bekendgemaakt.