Gaan de zaken goed en breidt u uit? Wilt u de nieuwe medewerkers optimaal gebruik laten maken van Elements? Of wilt u misschien weten hoe u zelf het maximale uit Elements haalt? Heeft u of één van uw collega’s een opfriscursus nodig? Het kan allemaal met onze trainingen!

Er zijn twee soorten trainingen te volgen bij Faster Forward. De Basis training en de Basis+ training.

Basis training

De basis training is geschikt voor nieuwe gebruikers die onbekend zijn met Faster Forward Elements. Tijdens deze training neemt één van onze consultants u mee door de basisonderdelen van Elements.

We laten bij deze training bijvoorbeeld het volgende zien:

  • Navigeren door alle functionaliteiten
  • Waar iedere knop voor dient
  • Nieuw klantdossier aanmaken
  • Werken met de e-mail, taken en agenda
  • Werken met de workflows

Basis+ training

De Basis+ training is voor gebruikers die al werken met Elements, maar nog vragen hebben of een opfriscursus willen.

Tijdens de Basis+ training gaan we dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training baseren wij op de behoefte van u als cursist. Dit betekent dat u voorafgaand aan deze cursus zelf kunt aangeven over welke functionaliteiten u graag meer wilt weten. Wilt u bijvoorbeeld binnenkort uw eerste nieuwsbrief verzenden? Of gaat uw collega die verantwoordelijk is voor de prolongaties weg? Of wilt u meer weten over facturatie en boekhouding? Hoe specifieker u bent in uw behoefte, hoe meer wij de training op u aan kunnen passen. Zo krijgt u precies die informatie waar u naar op zoek bent!

Interesse in een training? Aanmelden kan hier heel eenvoudig!

De trainingen vinden plaats op ons kantoor in Bergen op Zoom en worden aangeboden voor €195,- (ex. BTW) per persoon. Bij een groot aantal cursisten kunnen wij uiteraard ook op locatie training geven. Bij alle trainingen is een lunch inbegrepen. Na de training krijgen alle deelnemers een certificaat mee, als bewijs van deelname.

Klik hier om u aan te melden