Door het beschikbaar stellen van een gloednieuwe Application Programming Interface (kortweg API) is Faster Forward Elements een open platform geworden. Daarmee is het uniek binnen het huidig softwareaanbod voor de financiële sector. De API is in te zetten om uw (mobiele) applicatie te voeden met data uit Faster Forward Elements.

Uw data, uw toestemming

Dat Faster Forward Elements een open platform is, wil niet zeggen dat de gegevens vrijblijvend te bereiken zijn. Gebruikers van Faster Forward Elements moeten (een technisch partner) goedkeuring geven om de API aan te spreken. Na deze toestemming is de API breed inzetbaar. Denk hierbij aan een eigen klantomgeving, een koppeling met een dataverrijkingspakket of bijvoorbeeld een mobiele app.

Uw data, uw eigendom

De gebruiker is en blijft eigenaar van de klantgegevens en data binnen Faster Forward Elements. Faster Forward wil gebruikers niet beperken op de manieren waarmee zij hun gegevens bereiken. Dankzij de API zijn de klantgegevens en data op verschillende manieren te benaderen, zonder tussenkomst van Faster Forward.

Api.fasterforward.nl

De technische documentatie is te vinden op api.fasterforward.nl. Alle geboden functionaliteiten van de API staan daar beschreven. De API en API-documentatie voldoen aan de laatste eisen van de “open community”. Faster Forward ontwikkelt de API steeds verder en updatet de API-documentatie overeenkomstig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]