Samen met onze gebruikers hebben we het nieuwe beginscherm van Elements ontwikkeld: het dashboard. Zo starten onze gebruikers hun dag nóg overzichtelijker en duidelijker.

Ontwerpen samen met de gebruiker

We zijn altijd op zoek naar verbeteringen om onze software door te ontwikkelen. Gebruikers van Elements gaven aan dat de start- en de CRM-pagina overkoepelende functionaliteiten bevatten. Daarom hebben we de functionaliteiten van deze pagina’s onder de loep genomen. Hieruit is geconcludeerd dat een samensmelting van de twee pagina’s de beste oplossing was. Daarnaast zijn alle onderdelen kritisch beoordeeld om optimale vooruitgang te boeken in ons systeem. 

Om het dashboard af te stemmen op de behoeften van onze gebruikers, is het getest bij een gebruikersgroep. In samenspraak hebben we alle meningen en ideëen verwerkt in de reviewfase. Het resultaat: een splinternieuw en schoon dashboard.

Benieuwd hoe onze front-end engineer Arnold met dit proces is gestart? Lees dan zijn vorige blog:

Terug in de tijd

Het is niet de eerste keer dat ons startscherm vernieuwd is. Bekijk hieronder de ontwikkeling van het Elements startscherm van 2012 tot en met 2018. 

Meer weten over ons nieuwe dashboard of Elements?