Zij het huis en de spiegel, hij de auto en de tv. ‘Hier tekenen graag’ – en door naar de volgende. Helaas is het werk van een echtscheidingsadviseur niet altijd zo simpel. Voor alles waar ‘cd van jou, cd van mij’ niet het antwoord op is, biedt Faster Forward een handige oplossing: geavanceerde software die echtscheidingsadviseurs helpt om mediation-processen te stroomlijnen.
Faster Forward’s CRM-oplossing Elements biedt professionals in uiteenlopende sectoren een geïntegreerd online platform voor onder meer klantbeheer, agenda- en documentmanagement en urenregistratie. Ook de mediationbranche – die de afgelopen jaren sterk is gegroeid – kan nu gebruikmaken van deze oplossing. In samenwerking met echtscheidingsadviseurs zijn alle mediationprocessen in kaart gebracht en geborgd in Elements.

Transparant en veilig samenwerken

Groot voordeel voor u als mediator is dat u niet meer hoeft te zoeken naar klantdata in verschillende systemen. Via een eigen klantportaal, de Digimap, werkt u transparant en efficiënt samen met uw klant. Hij of zij kan hier zelf zijn gegevens aanleveren, inzien en aanpassen. Zo bespaart u tijd en levert u altijd de juiste dienst. Bovendien heeft u de zekerheid dat u te allen tijde AVG-proof bent.

Alimentatie berekenen en convenanten opstellen

Verder kunt u met Elements eenvoudig leads aanmaken vanaf uw website, documenten genereren en dossiers splitsen. Ook is er een koppeling met alimentatierekenprogramma Split-online. Hiermee stelt u eenvoudig convenanten op, voert u alimentatieberekeningen uit, creëert u financiële overzichten in PDF, maakt u draagkracht-, co-ouderschaps- en netto inkomensberekeningen, en maakt u een vermogensopstelling met verdeling van vermogensbestanddelen.

Een Elements-gebruiker aan het woord

“Mijn dienstverlening richt zich vooral op de financiële kant van een scheiding. Denk hierbij aan inkomen, eigen woning, levensverzekeringen, pensioen en de verdeling van de overige financiële producten. Met Elements beschik ik over software waarin ik op relatie-niveau documenten en e-mails op kan slaan. Daarnaast kunnen relaties in mijn Digimap veilig documenten uploaden en inzien. Zo werk ik in één systeem efficiënt samen met mijn klanten.”
Karin Oosterhuis

Geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur, Finance for Life

Compleet en overzichtelijk

Naast echtscheidingsadvies richt u zich misschien ook op hypotheek-, verzekerings- en vermogensadvies. Met Elements biedt Faster Forward al meer dan tien jaar een softwareoplossing waarin alle klantgegevens en producten veilig kunnen worden opgeslagen. Hiermee ondersteunt ons online platform u bij het overzichtelijk in kaart brengen van persoonsgegevens, documenten, e-mails en andere data.

Wilt u een online demonstratie of meer informatie over onze oplossingen? Neem gerust contact met ons op via 0164-210240 of sales@fasterforward.nl.