Elements gekoppeld met planningssoftware FinRust

Vanaf heden is Faster Forward Elements gekoppeld aan planningssoftware FinRust. Een brondata-bestand van de klant wordt opgeslagen in Elements en geüpload in FinRust. Hierdoor maakt u binnen een paar minuten een financiële foto voor de klant. 

Samenwerken voor efficiëntie

De koppeling is ontwikkeld in samenwerking met Marco Kok. Marco is oprichter van FinRust en eigenaar van KOK Advies. De medewerkers van KOK Advies maken actief gebruik van de Elements-software van Faster Forward en FinRust.

“Onze planningssoftware is een zeer efficiënt middel om onderhoud op de hypotheek- en verzekeringsportefeuilles vorm te geven. Dankzij de koppeling met Elements wordt dit onderhoud nóg efficiënter.” Aldus Marco Kok (foto), oprichter van FinRust. 

Hoe werkt de koppeling?

De consument heeft via zijn klantportaal, de Digimap, inzicht in zijn financiële producten. In dit portaal levert hij ook zijn persoonlijke gegevens aan, door met DigiD in te loggen in de Ockto-app. Deze gegevens worden veilig opgeslagen in Elements als brondata-bestand.

Vervolgens downloadt de financieel adviseur het brondata-bestand uit Elements en importeert hij deze in FinRust. Hierdoor worden alle klant-, inkomens- en pensioengegevens automatisch ingevuld. In FinRust wordt er vervolgens binnen een paar minuten een volledige financiële foto voor de klant opgemaakt.

Via de onderstaande link leest u meer over de koppeling tussen Elements en FinRust.

Over FinRust

FinRust werd dit jaar verkozen tot beste softwarepakket in de categorie financiële planning. Deze planningssoftware helpt adviseurs snel en effectief de financiële situatie van particulieren en ondernemers in kaart te brengen en het doelkapitaal te bepalen voor aanvulling op het pensioen, bij overlijden en arbeidsongeschiktheid. Minimale invoer, gegevenskoppelingen en slimme grafieken leiden tot helder inzicht én een snel proces.

Met FinRust kunnen adviseurs klanten beter én completer bedienen, ‘execution only’ vermijden en onderhoud op de hypotheek- en verzekeringsportefeuille vormgeven. Dat zorgt voor sterkere binding met klanten en leuker werk voor de adviseur.