Adviseer zonnepanelen met de Dakscan

Bij Faster Forward en De Energie Raadgever staat verduurzaming hoog op de agenda. Om hier efficiënt invulling aan te geven is er een koppeling gerealiseerd tussen de CRM-oplossing (Elements) en De Energie Raadgever. Door deze combinatie kunnen financieel adviseurs eenvoudig het hypotheekadvies verduurzamen en de energietransitie meenemen in de hypotheekaanvraag.

Ontzorging dankzij hoge kwaliteit

Om adviseurs te ontzorgen van de werkzaamheden omtrent zonnepanelen, heeft Faster Forward gekozen voor De Energie Raadgever. Zij leveren de hoogste kwaliteit zonnepanelen en hebben een landelijk dekkend netwerk m.b.t. de installatie. Hiermee worden adviseurs volledig ontzorgt in het vervolgtraject na het advies.

Berekening vanuit het CRM

De adviseur rekent de besparing eenvoudig uit vanuit het klantdossier in Elements. Vanuit de rekentool binnen Elements, de Dakscan, worden de gewenste dakvlakken van de woning geselecteerd. Na invoer van de energieleverancier en het jaarlijkse verbruik zijn de investeringskosten en de kostenbesparing direct inzichtelijk. Ook wordt er automatisch een offerte opgesteld voor de consument. Zo vertelt de adviseur de klant binnen 3 minuten wat hij kan besparen.

Over De Energie Raadgever

Vanaf 2018 zijn De Energie Raadgever de PV specialist in het van A tot Z leveren van maatwerk zonnestroomsystemen met de hoogste garantie op de opbrengst en de kwaliteit van zonnepanelen. Hiermee bieden ze klanten volledige ontzorging, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Om de besparing in hoeveelheid en duur te optimaliseren, zijn ze een exclusieve dealer van SunPower® zonnepanelen. Deze panelen zijn het duurzaamst in de markt en hebben een product- én vermogensgarantie van 25 jaar.

Koppeling met Faster Forward Elements

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de koppeling? Neem dan contact op met Faster Forward via sales@fasterforward.nl