Cumus breidt aanbod uit met Elements

CUMUS en Faster Forward gaan samenwerken. Onlangs heeft CUMUS namelijk Elements van Faster Forward toegevoegd aan hun aanbod van cloudoplossingen. 

Als expert in cloudoplossingen biedt CUMUS al software aan voor assurantiekantoren. Voor financieel advieskantoren die naast schade-afhandeling ook hypotheekadvies aanbieden, is Elements toegevoegd aan hun aanbod. Elements combineert namelijk hypotheek- en verzekeringssoftware, waarbij het klantdossier (CRM) centraal staat.

Aanbod uitbreiden

Doordat CUMUS verschillende diensten aanbiedt, komen ze op verschillende manieren in contact met advieskantoren. Ieder advieskantoor heeft namelijk zijn eigen wensen. Zo groeide ook de vraag naar een softwaresysteem met uitgebreide functionaliteiten, waarbij hypotheek- en verzekeringssoftware worden gecombineerd. De eigenaren van het bedrijf besloten daarom dit jaar om op zoek te gaan naar een extra software-oplossing.

Henk Roepers, eigenaar van CUMUS:

“Vanuit ons, maar ook bij onze klanten, ontstond de behoefte om ons aanbod uit te breiden. Vooral omdat we kantoren spreken die zich naast schade ook richten op hypotheekadvies en -bemiddeling. In deze zoektocht zijn we bij Faster Forward uitgekomen. Bovendien is bij Elements de e-mail geïntegreerd en bevat het een breed scala aan workflows om extra tijd te besparen.” 

Teamfoto CUMUS

Foto v.l.nr.: Henk Roepers (directeur),  André Westerhof (adviseur Cloudsolutions) en Erik Broerse (directeur).

Over CUMUS

CUMUS is een handelsnaam van de EDV Groep en is gevestigd in Amstelveen. Het bedrijf biedt cloudoplossingen, intermediairsdiensten en opleidingen aan voor de assurantiebranche. Met deze diensten bieden ze het intermediair de gelegenheid zich meer op haar kernactiviteiten te richten.

Al vanaf de start staat CUMUS voor producten die 100% in de cloud opereren. Hiermee zijn hun oplossingen 24/7 beschikbaar, waar ook ter wereld.