Als financieel adviseur bent u wettelijk verplicht uw klanten goed te informeren. Veel werk? Niet wanneer u klantgegevens uit Elements naar Contaqt Nazorg+ stuurt.

Over Contaqt

Contaqt werd in 2013 opgericht door Mischa Diender, een marketingspecialist in de financiële branche. Hij zag dat er in de financiële branche behoefte was aan software om makkelijk nieuwsbrieven te versturen en nieuwsberichten te plaatsen. Inmiddels maken hij en zijn team software die financieel adviseurs en mediators van A tot Z ondersteunen bij hun online marketing activiteiten.

Wat doet Contaqt Nazorg+?

Contaqt heeft tekstschrijvers uit de financiële branche in dienst die iedere dag nieuwsartikelen schrijven. Zij houden dagelijks de markt in de gaten en schrijven elke week 2 nieuwsartikelen voor uw bedrijf. Deze artikelen gaan over alles wat met geld te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hypotheken, verzekeringen en pensioen.

Nieuwsbrieven

Naast het leveren van het nieuws zorgt Contaqt er ook voor dat al uw klanten het te lezen krijgen. Contaqt stuurt namelijk iedere maand een nieuwsbrief naar uw klanten. Volledig in eigen huisstijl en vanuit uw eigen mailbox.

Social Media

Daarnaast is het tevens mogelijk om deze nieuwsberichten te delen op uw eigen Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo bent u zonder moeite ook zichtbaar via deze kanalen.

Website

Ten slotte heeft Contaqt een slimme oplossing ontwikkeld die al het nieuws automatisch op uw eigen website plaatst. Zo blijft uw website lekker actueel.

Ervaringen met Contaqt

Ondertussen gebruiken al meerdere Elements-gebruikers de tools van Contaqt. Zo ook Roger, financieel adviseur bij Roger Mordang Financieel Advies. Hij geeft deskundig en integraal financieel advies aan particulieren en kleine zelfstandigen. Daarnaast stuurt hij iedere maand een professionele nieuwsbrief naar zijn relaties.

“Met de tool van Contaqt worden wij in staat gesteld om een professionele nieuwsbrief met onze eigen look en feel te creëren welke wij maandelijks naar onze vaste relaties sturen. Daarnaast hebben we de regie over onze nieuwsbrief heel eenvoudig in eigen hand, zonder dat wij daar veel tijd in moeten investeren.”

Roger Mordang
Eigenaar Roger Mordang Financieel Advies

Ook Suzanne maakt gebruikt van Contaqt. Zij analyseert uw financiële situatie en verschaft inzicht in uw financiële (on)mogelijkheden. Daarnaast gebruikt ze Contaqt voor actuele nieuwsberichten en blogs.
“Contaqt is voor mij een gebruikersvriendelijke tool die ik gebruik voor mijn nieuwsberichten. Naast dat er inhoudelijk artikelen geleverd worden is het ook makkelijk om eigen artikelen of blogs te plaatsen. Het bespaart mij een hoop tijd en deze tijd kan ik nu goed gebruiken om mijn cliënten te helpen met hun financiële vraagstukken bij emotionele life events.”

Suzanne de Moor
Oprichtster More Advice

Hoe werkt het?

Allereerst dient u gebruik te maken van Contaqt Nazorg+. Hiervoor bezoekt u hun website of stuurt u een e-mail naar info@contaqt.nl. Om uw data vervolgens op te halen uit Elements, moet u Faster Forward machtigen om datasets te exporteren uit Elements. Hiervoor neemt u contact op met onze supportafdeling.

Let op: De e-mails die verstuurd worden vanuit Contaqt komen niet terug in de e-mailmodule in Elements.

Wilt u meer informatie over Contaqt?

Werkt u nog niet met Contaqt, maar wilt u dat wel gaan doen? Stuur dan een e-mail naar info@contaqt.nl of bezoek hun website via onderstaande link.

Wilt u de koppeling gebruiken?

Werkt u al met Elements en Contaqt en wilt u de koppeling gebruiken? Neem dan contact op met onze supportafdeling via support@fasterforward.nl of 0164 271 281. De eenmalige inrichtingskosten bedragen €165 exclusief BTW.