Blinqx presenteert eBlinqx Verzekering op AMdag 2023

De AMdag vindt dit jaar plaats op 28 november. Ook dit jaar is Faster Forward aanwezig. Bij de gezamenlijke Blinqx stand vertellen onze collega’s alles over het nieuwe eBlinqx platform. Wij hebben er zin in!

Gezamenlijke Blinqx stand

Dit jaar kun je ons vinden bij de Blinqx stand. Bij onze stand zullen we de hele dag informatie verstrekken over ons nieuwste eBlinqx platform. Om onze nieuwe software te demonstreren staan er verschillende consultants klaar voor jou bij de stand om de tools te demonstreren. Ze vertellen jou precies wat de mogelijkheden van eBlinqx zijn voor jouw bedrijf.

De AMdag staat bekend als dé gelegenheid voor financiële intermediairs in Nederland om te netwerken en waardevolle kennis op te doen. Het evenement trekt tussenpersonen, hypotheekadviseurs, serviceproviders, verzekeraars, geldverstrekkers en andere professionals uit de financiële sector. Zowel voor standhouders als bezoekers.

Netwerken op AMdag
Standfoto hypovak

eBlinqx Verzekering

In oktober hebben we het nieuwe platform ‘eBlinqx’ gelanceerd. Tijdens de AMdag vertellen we jou wat de meerwaarde van dit platform is voor verzekeringsadviseurs en serviceproviders. Met eBlinqx regel je het verzekeringsproces voor jouw klanten vanuit één systeem. Bezoek onze stand voor meer informatie of vraag een demo aan voor persoonlijk advies.

Wij kijken ernaar uit om je weer te begroeten aan onze stand. Tot dan!

Win een gratis ticket

Gratis naar de AMdag? We geven 10 tickets weg voor de AMdag! Wil je kans maken? Laat dan hiernaast je gegevens achter en wie weet win jij één van de gratis tickets.

2 + 4 =

Over blinqx

Blinqx is continu bezig met het automatiseren en verbeteren van geavanceerde software. Dit doen ze voor meer dan 100.000 gebruikers in uiteenlopende sectoren, waaronder hypotheek- en verzekeringadviseurs. Door innovatieve softwareoplossingen in de branche samen te brengen, creëert Blinqx een platform dat groei mogelijk maakt: eBlinqx.

Blinqx logo