Facturen drie keer sneller betaald met Mollie

Gebruikers van Faster Forward Elements kunnen vanaf nu iDEAL betaallinks versturen naar hun klanten. Door de integratie van Mollie in Elements is het namelijk mogelijk om een betaallink toe te voegen aan een factuur of e-mail. De klant betaalt vervolgens in een paar klikken met zijn favoriete betaalmethode.

Kent u dat… U levert een uitstekend advies, de klant is tevreden. Daarna verstuurt u een factuur, maar de betaling blijft achter. Hierdoor moet uw binnendienst weer gaan bellen… en dat kost tijd. En laten we eerlijk zijn, zo’n handmatige overboeking is best achterhaald. Zeker nu iedereen met één swipe betaalt bij een supermarkt of in een paar tikken geld overmaakt via een app.

Betaallinks toegevoegd aan facturen

Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om in Elements betaallinks toe te voegen aan uw facturen en e-mails. Dit hoeft de adviseur niet handmatig te doen, maar het systeem doet dit automatisch. De klant betaalt vervolgens eenvoudig met iDEAL, PayPal, creditcard of een andere betaalmethode. Hierdoor hoeven klanten geen betalingen meer handmatig in te voeren en over te maken. Dat scheelt tijd en voorkomt fouten. Bovendien wordt de betaling direct doorgegeven aan de boekhouding in Elements. Zo wordt de betaalde factuur direct op de juiste manier verwerkt.

Klanten betalen sneller

Facturen met een betaallink worden drie keer sneller betaald dan facturen zonder betaallink. Dat is gebleken uit een onderzoek van MKB belangen en Stuurjerekening.nl. Dit komt volgens de onderzoekers doordat er met een paar handelingen direct met de telefoon betaald kan worden. Dit is een groot verschil met het handmatig invoeren van alle gegevens op een later tijdstip.

Werking en voordelen

Benieuwd hoe de koppeling tussen Elements en Mollie werkt en wat alle voordelen zijn? Bekijk onze integratiepagina voor alle informatie.

Over Mollie

Mollie is een systeem dat online betalingen verwerkt voor bedrijven. Hierdoor wordt betalen goedkoper voor bedrijven en makkelijker voor hun klanten. Klanten hoeven namelijk geen bedragen meer handmatig over te schrijven. In plaats daarvan betalen ze direct via een betaallink in de ontvangen factuur of e-mail.

Daarnaast zijn er bij Mollie geen installatiekosten en kunnen gebruikers vrijwel direct aan de slag nadat u een account heeft aangemaakt. Bovendien is er geen opzegtermijn en betaalt de gebruiker per transactie.

Over Faster Forward

Faster Forward focust zich op de financiële dienstverlening onder het motto “elke dag efficiënter”. Dit houdt in dat we voortdurend werken aan het vergroten van de efficiency van onze klanten en elke dag investeren in technologie en tevreden klanten. Dit doet Faster Forward al 12 jaar met veel passie. Dankzij deze jarenlange ervaring in de financiële sector is Elements precies waar de adviseur naar op zoek is. Door vele koppelingen met bijvoorbeeld adviespakketten heeft de adviseur één centraal klantbeeld. Zo kan het klantbeheer efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

Vrijblijvende demonstratie

Bent u benieuwd naar de werking van betaallinks in Elements? Eén van onze CRM-specialisten vertelt u er graag meer over tijdens een demonstratie. 

Vraag een demonstratie aan