Realtime verbinding met uw eigen Assurantie App

Consumentenapp verbonden aan Elements

Bedien uw klanten met een eigen consumentenapp, ontwikkelt door Assurantie Apps. Vanaf heden is Elements namelijk gekoppeld aan deze apps, waardoor uw advieskantoor altijd in de broekzak van de klant zit.
Assurantie apps

Meer efficiency, maximaal inzicht

Assurantie Apps is onderdeel van Concapps, één van de grootste app ontwikkelaars van Nederland. Sinds 2017 levert het bedrijf ook communicatieoplossingen voor financieel advieskantoren. De app is nu verbonden met Elements en hiermee uitermate geschikt voor verzekeringsadviseurs en hypotheekadviseurs die met Elements werken.

Tobias Voesenek, Assurantie Apps: “De jonge consument wordt steeds digitaler. Als verzekeringsadviseur moet je hierin meegaan. We zien dat assurantiekantoren hun klantcommunicatie vereenvoudigen en de klanttevredenheid verhogen door onze app te gebruiken.”

Startscherm

Stukkenlijst

Schade melden

Realtime communicatie

Met de app communiceert u in realtime met de klant en vice versa. De klant beheert zijn of haar gegevens vanuit het persoonlijke dossier. Verder kan de klant eenvoudig schade melden en inzicht krijgen in de lopende verzekeringen.

De adviseur houdt op zijn beurt de klant op de hoogte met eigen nieuwsberichten of zelfs pushberichten wanneer er belangrijk nieuws te melden is. Om een vertrouwde omgeving te creëren, kan het advieskantoor foto’s en video’s van medewerkers toevoegen.

Uitgelichte functionaliteiten

  • Gesynchroniseerde stukkenlijst
  • Schade melden
  • Wijziging polis doorgeven
  • Documenten uploaden met PDF scanner
  • Up-to-date nieuws plaatsen
  • Groene kaart inzien
IA IX informatiebericht

Realtime communicatie

Dankzij de koppeling tussen Elements en Assurantie Apps is een beveiligde verbinding met Elements en worden werkzaamheden geautomatiseerd. Wanneer een verzekering in Elements wordt gewijzigd, wordt dit ook gewijzigd in de app. Daarnaast komen documenten die de klant uploadt ook automatisch in Elements. Zo hebben de klant én de adviseur altijd de actuele gegevens in beeld.

Dimitri Duine, Sales Representative bij Faster Forward:
“Doordat Elements vele API’s heeft, zijn er veel mogelijkheden voor Assurantie Apps om functionaliteiten te ontwikkelen. Zo kunnen appontwikkelaars zelfstandig door ontwikkelen. Daarnaast zien we dat steeds meer gebruikers van Elements een app aanbieden aan hun klanten. Het geeft het advieskantoor een professionele uitstraling en biedt oplossingen voor de hedendaagse consument. We zijn dan ook zeer tevreden over de huidige koppeling.”

Meer weten?

Bezoek assurantie-apps.nl of bel 073 820 0231 voor meer informatie over de diensten van Assurantie Apps. Of neem direct contact op met Tobias Voesenek via LinkedIn.
Neem contact op met Dimitri Duine of vraag een demo aan van Elements.

Voordelen koppeling

A

Efficiënte processen

Poststukken zijn verleden tijd

+

Sneller informatie delen

Tijdbesparend

Persoonlijk en vertrouwd

Meer actueel nieuws