Donderdag 17 september zal in “Inn Style” te Maarssen een AM-Event plaats vinden, AM:hypotheken “Masters of Change”. Wij zijn er bij 17 september, wellicht zien wij u dan ook?De hypotheekmarkt is herstellende, het vertrouwen groeit. De markt is platter geworden en er zijn minder producten. De hypotheek lijkt puur een prijsproduct geworden maar hoe komt u nog tot onderscheidend vermogen? Hoe groot wordt online hypotheekadvies? Met alleen maar hypotheekadvies redt u het niet, maar wat betekent het als de hypotheekadviseur een financieel adviseur wordt? Met welke kansen en uitdagingen heeft u als hypotheekverstrekker te maken? Met het thema “Master of Change” zal het een zeer innoverende dag worden. Faster Forward is zeer geïnteresseerd in wat er leeft in de markt.

Een van deze “Masters of Change”-sprekers is Olivier Tardieu, hij stelt in een recent interview met AM dat hypotheekadvies voordeliger kan als je automatiseert. “Het hele proces van een hypotheekadvies hoeft niet te bestaan uit allerlei gesprekken met een adviseur. Natuurlijk hebben mensen altijd wel één vraag, daar kunnen ze dan over bellen. Dat kost een paar minuten, je hoeft dan niet een uur bij een adviseur te zitten.”

Faster Forward werkt al jaren met dat gedachtegoed en in Faster Forward Elements zijn zeer veel processen geautomatiseerd, daar hoeft u als bemiddelaar geen extra aandacht meer aan te besteden. Daarnaast is een persoonlijk klantportaal, de Digimap, een integraal onderdeel van Faster Forward Elements waardoor er uiterst efficiënt met uw klant samengewerkt en gecommuniceerd kan worden, zonder dat daar allerlei gesprekken met een adviseur bij plaats vinden. Het gehele klantproces loopt vlekkeloos, omdat Faster Forward Elements is voorzien met standaard workflows welke u automatisch informeren over bijvoorbeeld een bestandsupload in de Digimap. Daardoor kunt u snel reageren en voldoet u aan alle eisen van compliance.