Als adviseur bent u vaak onderweg. Hiervoor is Faster Forward On Route de oplossing. Met een eigen iOS applicatie had iedere gebruiker al direct toegang tot klantinformatie, e-mails, taken, registraties, producten en documenten binnen klantdossiers. Daarnaast beschikt vanaf nu iedere gebruiker over zijn persoonlijke e-mailboxen en kalender. Zo checkt u snel de laatste e-mails en afspraken.

Over Faster Forward On Route

De adviseursapplicatie van Faster Forward werd in juni 2018 gelanceerd voor iOS. Inmiddels maken 600 Elements-gebruikers wekelijks gebruik van de applicatie. 

Wat is er nieuw?

De app heeft twee nieuwe functionaliteiten: het bekijken van persoonlijke e-mails en de kalender. Het was voorheen alleen mogelijk om e-mails binnen een klantdossier te bekijken. Nu zijn hier de persoonlijke e-mailboxen aan toegevoegd. Het is echter nog niet mogelijk om te mailen of afspraken aan te maken vanuit de app.

Persoonlijke e-mail

Met de persoonlijke e-mailmodule heeft u overal inzicht in uw e-mailboxen uit Elements.

Kalender

Door middel van de kalendermodule heeft bekijkt u snel uw afspraken en taken van de gewenste dag.

Ontwikkeling app voor Android

In 2019 wordt ook de ontwikkeling van de Android-app gestart. In deze versie zullen eerst alleen de klantdossiers met bijbehorende gegevens, documenten en e-mails zichtbaar zijn. De ontwikkeling van de e-mailboxen en kalender volgen hierna.

Wilt u de app gebruiken?

Werkt u al met Elements en wilt u de adviseursapplicatie gebruiken? Neem dan contact op met onze supportafdeling via support@fasterforward.nl of 0164 271 281.