Gedurende 2015 zat de woningmarkt al in de lift. De voorspellingen voor 2016 zijn gunstig; de markt zal nog verder aantrekken en meer mensen zullen een huis gaan kopen en verkopen. Ook de Rabobank geeft in haar kwartaalupdate aan dat de economische groei en een hogere koopkracht erop wijzen dat zowel de stijging van de verkoopaantallen als de stijging van de gemiddelde huizenprijzen door zal zetten. De lage hypotheekrentes, meer mogelijkheden voor flexwerkers en het feit dat tweeverdieners per 2016 meer mogen lenen, dragen hieraan bij.De woningmarkt is veranderd en daarmee ook de verwachting van de consument, uw klant. Het aantal aanbieders van hypotheken stijgt en klanten hebben steeds meer in de gaten dat zij ook kunnen “shoppen” bij banken en hypotheekverstrekkers.
Een deel van de consumenten zoekt zelf naar de passende hypotheek. Het grootste deel van de consumenten is nog steeds opzoek naar dat totaaladvies, waar u als adviseur perfect op in kunt spelen.

Adviseren met Elements

Met Faster Forward Elements kan het volledige adviestraject doorlopen worden. In een dossier kunnen meerdere producten worden opgevoerd, zodat u niet alleen de hypotheek, maar ook aanvullende schadeverzekeringen en eventuele serviceabonnementen centraal op één plaats kunt beheren.
Met ondersteuning van de krachtige workflow-engine wordt de voortgang van een dossier bewaakt. Op specifieke momenten en bij gebeurtenissen wordt een taak of e-mail aangemaakt om te zorgen dat u belangrijke zaken en data niet mist.

Eigen klantportaal

Door de koppeling met mijnDigimap kan uw klant zijn eigen stukken uploaden en de voortgang van zijn offerte op de voet volgen. mijnDigimap is namelijk een exacte weergave van het klantdossier dat u in Faster Forward Elements bijwerkt. Uiteraard kunt u bepalen welke gegevens wel of niet zichtbaar zijn voor uw klanten. Door deze automatisering heeft u als adviseur meer tijd voor het maken en geven van passende (totaal)adviezen.

Nieuwsgierig geworden?

Het volledige HDN aanvraag traject binnen Faster Forward Elements is in beeld gebracht, zodat u een indruk krijgt hoe krachtig Faster Forward Elements is.

Wacht niet langer en neem contact op met Faster Forward, zodat u uw klant optimaal kunt bedienen.